Şimdi Ara

Numaramı Engelledi Mesaj atsam Görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımla tartıştık numaramı engelledi.Mesaj atsam mesajlarım gidermi okuyabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Numaranı Engelledi Mesaj Atsan Görür mü?

Bir kişi tarafından engellendiğinde, o kişiye gönderdiğin mesajlar telefonuna ulaşmaz. Bu, hem kısa mesajlar (SMS) hem de metin mesajları için geçerlidir.

Engellenen bir numaradan yapılan aramalar da engellenir ve genellikle meşgul sinyali alırsın. Bazı durumlarda, engellenen kişi aramanı cevapsız bırakabilir, ancak bunu yalnızca engelleme işlevini devre dışı bırakmışlarsa görürler.

Engellendiğinde, engelliyken atılan mesajlar veya aramalar karşı tarafın telefonuna ulaşmaz ve görülmez. Bu nedenle, birini engelledikten sonra o kişiden gelen mesajları veya aramaları görmezsin.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Beni engelleyen kişi mesajlarımı görür mü?
    • Engellenen numara SMS atabilir mi?
    • Engelleyen kişiye SMS gider mi?
    • Engelliyken atılan SMS gider mi?
    • Engelleyen kişi aradığımı görür mü?
    • Engelleyen kişiye normal mesaj gider mi?
    • Telefonda engelleyen kişiye mesaj gider mi?
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanmıyorum gidip konuşmak daha doğru olur bence. Ya başkasının telefonundan ulaşacaksın ki o zamanda seni tersler ya kapatır ya cevap vermez ya da gidip yanına konuşacaksın ki kaçamasın kendini ifade edebilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trydamere87

Kız arkadaşımla tartıştık numaramı engelledi.Mesaj atsam mesajlarım gidermi okuyabilir mi?

ara kardeşim ara bu kadar basit düşünme dar görme ara al benden ara
  • Arayamıyorumki numara meşgul çalıyor.
  • Mesajların gitmez,telefonların meşgule düşer. Başkasından ara veya mesaj at
  • Yok ne aradığını görür ne mesaj attığını
    Bir kız beni rahatsız ederken bende engellemiştim mesaj atıyorum niye cevap vermiyosun diye zırlıyordu ertesi günü
  • Başka hattan mesaj at illa atacaksan ama tavsiye etmem reste rest çekmek en iyisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative BLack -- 4 Temmuz 2014; 21:32:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.