Şimdi Ara

Ankaradan Satılık IDE Kutulu Sabit Diskler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    DİSK 1

Philips marka 3,5" orijinal kutusunda 250 GB Samsung marka SP2514N model IDE (PATA) disk. Garantisi bitmiştir sadece depolama amaçlı kullanılmıştır. Disk ve kutusu ile birlikte USB kablo, adaptör ve güç kablosu birlikte verilecektir. Fiyatı 75 TL.dir.

Ankaradan  Satılık IDE Kutulu Sabit Diskler  Ankaradan  Satılık IDE Kutulu Sabit Diskler

DİSK 2

Casecom marka 3,5" orijinal kutusunda 250 GB Samsung marka SP2514N model IDE (PATA) disk. Garantisi bitmiştir sadece depolama amaçlı kullanılmıştır. Disk ve kutusu ile birlikte USB kablo, adaptör ve güç kablosu birlikte verilecektir. Kutunun her iki yanında orijinal mavi renkli ışıklandırma bulunmaktadır. Fiyatı 65 TL.dir.

Ankaradan  Satılık IDE Kutulu Sabit Diskler  Ankaradan  Satılık IDE Kutulu Sabit Diskler

Disklerin ikisini birden almak isteyecekler için toplam fiyat 130 liradır. Diskler Ankara içinde Çankaya bölgesinde elden teslim edilir. Şehir dışından alacaklar için kargo ücreti alıcıya aittir. Para banka hesabıma gönderildikten sonra disk itina ile paketlenip alıcının seçeceği kargo ile yollanacaktır. Sorusu olan bana PM atabilir. Teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasri -- 16 Şubat 2012; 19:09:07 >

• üstat bende şu anda kullandıgım card share ile dt ve tüm yabancı kanalları açan ;

skystar2 2,8 tv kartımla takas düşünürmüsün bu kartın birde ısınma donma kitlenme yapan 2,6 ları vardır

2,8 en son versiyonudur . card share bi yana dvd kalitesinde kayıt ve uydu internet dowloand mevcut

meraklı isen takas yapalım bilgi için link ;

http://www.sanalmarketim.com/urun/74a2a27037999cd85eb57e6e543d61b1/Bilgi/
  • Birader bana hepsini birden ne olur pm atabilirmisin
  • pm
  • Pm
  • sata disk nedir birde sata 2 deniyor anlamıyorum
    benim pc eski 5 senelik 80 hdd si var acana 400 gb taksam performanslı olurmu
  • Hocam SATA VE PATA bağlantı ve veri transfer şeklidir. Eğer bilgisayarınız eski ise anakartınızın sata destekleyip desteklemediğini anakart kitapçığından öğrenebilirsiniz. Ya da üretici web sitesinde bu bilgi yazar.

SAta-1 Sata-2 ve Sata-3 temelde aynı teknolojinin hızlandırılmış versiyonlarıdır.

Sata-1 teknolojisinde veri aktarım hızı teorik olarak saniye de 150 MBtır. Ancak gerçekte bu hıza ulaşmak pek mümkün değil. İlk sata anakartlı Pcler SAta-1 ya da Sata 150 teknolojisini içerirler.

Sata-2 ise sata veri transfer hızının geliştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Teorik olarak saniyede 300 mb veri aktarabilme hızı sunmakta.

Sata-3 ise en son sata veri transfer teknolojisi. Teorik olarak saniyede 600 mb/saniye hız vaadetmekte.

Son olarak bilgisayarınızın ana kartının desteklediği hız ve bağlantı çeşidi sizin kullanacağınız teknolojiyi belli ediyor. Seçimizinizi buna göre yapmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasri -- 16 Şubat 2012; 19:16:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.