Şimdi Ara

ANKARALILAR TOPLANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankarada okul kazandım bu sene şimdi kayda geldim de ulan ne bu sıcak ankara dedigin soguk olur diye biliyodum ben ne zaman baslar bu soguklar ne zaman gotum terlemeden pantolon giymeye baslayabilirim?

• Havalar soguyunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekimde bro mayısa kadar sıcak göremezsin sonra

• kanka kışları soğuk ve sert , yazları sıcak ve kurak geçer. (son yıllarda dengenin bozulmasıyla yazın arada yağmur yağabiliyor.)
  • bot giymelik havalar ne zaman başlar beyler?
  • Az kaldi bi aya yağmurlar baslar ondan sonra kis mevsiminde ya hep yagmur yadar yada kar bi ihtimal daha var hicbiri olmadan motun donar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter is coming, rahat ol
    Kış olunca da 2015-2016-20...... yaz konusuna yazarsın yaz gelsin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 6 Eylül 2014; 14:38:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    nargile sevenler buraya gelin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun hangi okul. Ankara'da yaz kış ve gece gündüz sıcaklık farkları fazladır, alışırsin elbet.

• teşekkürler türk hava kurumu üniversitesini kazandım mekatronik mühendisliği. alışırız tabi elbet de soğuk hava istiyorum artık :)
  • weatherkicksass W kullanıcısına yanıt
    hocam nerde bu üni etimesgut civarında tabela görüyorum ama yolun gittiği yönde üniye benzer bi yapı yok

• Nereden geliyorsun Ankara'ya bilmiyorum ama buranın ayazı fenadır, bildiğin gibi değil. Hava nemsiz olduğundan kuru soğuk olur, elin ayağın kulağın burnun düşer soğuktan. Sıcağı da aynı, ne biçim memleket ya burası
  • hocam havacılık sektörüne hep ilgi duymusumdur asıl secme nedenim bu aslında. haklısın pek düzgün bi yerde degil okul ama diğer yönlerden güzel bi okul
  • hocam adanadan geliyorum 19 yıldır 45 derece sıcaktan her tarafını yapış yapış eden nemden ciğerim soldu artık soğuk görmek istiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherkicksass -- 6 Eylül 2014; 14:54:48 >
  • weatherkicksass W kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, neden uçak müh. seçmediniz peki?

thk üniversitesinde pilotaj eğitimi var mı bir de?

• gönül uçak mühendisliği isterdi elbet ama puan yetmedi evet var pilotaj eğitimi hocam teşekkürler bu arada
  • yazı gıcık kışı daha da gıcıktır memleketimizin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.