Şimdi Ara

Ankaralılar yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esat caddesine hangi otobüs/dolmuşla gidilebilir?

• Nereden gideceksiniz? Kızılay' dan mı yoksa Çankaya tarafından mı?
  • ben yıldızda oturuyorum ama kızılaydanda gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stratocaster®

ben yıldızda oturuyorum ama kızılaydanda gidebilirim

Gideceğiniz yer Kocatepe yakınlarındaysa Kızılay' da Meşrutiyet Caddesi üzerindeki duraktan inip yürüyebilirsiniz. Esat Caddesi' nin tamamını kullanıp kullanmadığından emin değilim fakat Tunalı Hilmi Caddesi üzerinden giden otobüsler de gider. Zaten Kocatepe altındaki köprüden geçip Mithatpaşa Caddesi' ne çıkar o otobüsler.

Tam olarak hangi otobüslerin geçtiğini bilmediğim için önceki gidişlerimde yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum.
  • 317-318 ye sıhhıye körüsü-kızılaydan binebilirsin esat caddesinden geçer
    seyran dolmuşlarına kolej den binebilirsn
    yada biraz yürürüm dersen 112-114-161-162 ye çankaya taraflarından binip tunalıda ikinci durakta inersin(ayakkabı dünyası karşısı) 5 dk yürüyüp esat caddesindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BX4TC

quote:

Orijinalden alıntı: Stratocaster®

ben yıldızda oturuyorum ama kızılaydanda gidebilirim

Gideceğiniz yer Kocatepe yakınlarındaysa Kızılay' da Meşrutiyet Caddesi üzerindeki duraktan inip yürüyebilirsiniz. Esat Caddesi' nin tamamını kullanıp kullanmadığından emin değilim fakat Tunalı Hilmi Caddesi üzerinden giden otobüsler de gider. Zaten Kocatepe altındaki köprüden geçip Mithatpaşa Caddesi' ne çıkar o otobüsler.

Tam olarak hangi otobüslerin geçtiğini bilmediğim için önceki gidişlerimde yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum.

teşekkürler yardımınız için birde 311 no lu otobüste esat yazıyor ancak esat caddesinden geçermi ki o ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.