Nereden gideceksiniz? Kızılay' dan mı yoksa Çankaya tarafından mı?
ben yıldızda oturuyorum ama kızılaydanda gidebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Stratocaster®
Gideceğiniz yer Kocatepe yakınlarındaysa Kızılay' da Meşrutiyet Caddesi üzerindeki duraktan inip yürüyebilirsiniz. Esat Caddesi' nin tamamını kullanıp kullanmadığından emin değilim fakat Tunalı Hilmi Caddesi üzerinden giden otobüsler de gider. Zaten Kocatepe altındaki köprüden geçip Mithatpaşa Caddesi' ne çıkar o otobüsler.
Tam olarak hangi otobüslerin geçtiğini bilmediğim için önceki gidişlerimde yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum.
317-318 ye sıhhıye körüsü-kızılaydan binebilirsin esat caddesinden geçer seyran dolmuşlarına kolej den binebilirsn yada biraz yürürüm dersen 112-114-161-162 ye çankaya taraflarından binip tunalıda ikinci durakta inersin(ayakkabı dünyası karşısı) 5 dk yürüyüp esat caddesindesin
quote:
Orijinalden alıntı: BX4TC
quote:
Orijinalden alıntı: Stratocaster®
Gideceğiniz yer Kocatepe yakınlarındaysa Kızılay' da Meşrutiyet Caddesi üzerindeki duraktan inip yürüyebilirsiniz. Esat Caddesi' nin tamamını kullanıp kullanmadığından emin değilim fakat Tunalı Hilmi Caddesi üzerinden giden otobüsler de gider. Zaten Kocatepe altındaki köprüden geçip Mithatpaşa Caddesi' ne çıkar o otobüsler.
Tam olarak hangi otobüslerin geçtiğini bilmediğim için önceki gidişlerimde yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum.
teşekkürler yardımınız için birde 311 no lu otobüste esat yazıyor ancak esat caddesinden geçermi ki o ?