Ankarada ....... dershanesini cok iyi bilirim kesinlikle gitmelisin dediginiz dershane önerileri lütfen
Nesibe aydın
Evet evet başka başka başka
Up up
Üçlere matfene gitmedim de iyi diyola
Matfeni cok duydum kaynakları iyimi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: rolling in the deep
Matfeni cok duydum kaynakları iyimi acaba
matfen ya da sembol. gerisi hikaye. hele nesibe berbat
quote:
Orijinalden alıntı: Neversurrender25
matfen ya da sembol. gerisi hikaye. hele nesibe berbat
Alıntıları Göster
MATFEN-FİNAL
Sembol ne kadardir
Matfene giden arkadaslarim bok gibi aldi cunku dershane cikislarinda gezdiler. Ama benim elimde olsa da gitseydim gezmezdim. Kaynaklari isleyisi guzel ama sana bagli. Sinifta cok sohbet oluyormus. Siyasilik de cabasi.
j4funnJ
kullanıcısına yanıt
Matfen ve final hangi açıdan iyi acaba
Siyasilik derken ne taraftarilar
quote:
Matfen ve final hangi açıdan iyi acaba
Derece sınıflarına özel olarak program uyguluyor sık yayın dağıtıyorlar kampa alıyorlar matfen almıyorda gerek kalmıyor zaten adamların 2 haftalık kitapları 2 test kitabı kadar. Yani iyi besliyorlar öğrenciyi gerisi öğrenciye kalıyor.
Üçler
j4funnJ
kullanıcısına yanıt
Peki ikisinden biri desem hangisi gercekten kafamda bisey olusup tercihlerden sonra gidip yazilicam
quote:
Orijinalden alıntı: sonicxxxx
Üçler
Üçler in sitesine baktimda 12.sinif kayitlar doldu diyo mezun icin bisey dememis orası nasıl peki
quote:
Peki ikisinden biri desem hangisi gercekten kafamda bisey olusup tercihlerden sonra gidip yazilicam
Sanırım ben finale giderdim gerek 10 15 dklik bir mesafe kısalığı var ankara fenden daha fazla öğrencisi var ve türkiye geneli bir dershane matfene göre büyük ancak kesin bir şey demek zor matfenin de verdiği yayınlar güzel. Her şey sana bakar ikisinde de.
j4funnJ
kullanıcısına yanıt
Benim için asıl önemli olan hocalar o bakımdan ikiside iyidir heralde degilmi
Tabii ki ancak dediğim gibi ben sadece derece sınıflarını biliyorum hocalar olarak. Yayınlar zaten herkese aynı.
quote:
Siyasilik derken ne taraftarilar
Chp hem de en sikisindan. Ama aylik bir odev veriyorlar nah kolum kadar. Usenmeden yapicaksan git. Arkadasim hic yapmadi salak.midir nedir kiskaniyom la. İmkanlarinizi kullanin be ana baba parasi yiyenlerden olmayin kardesim.sinirleniyorum ya. Gercekten salak degilsen o dershaneyi kullanirsan ilk 5 bindesin zaten. Dikkat et gozunu seveyim.rehavete dusup gezme kendine yazik etme