Şimdi Ara

Ankaraya gidecem gezilecek yer öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam artık o şakayı yaptılar güldük ve geçti.
    Azıcık orijinal olun be kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: üüretmen

Arkadaşlar samsuna gidecem, gitmeden önce ankaraya gidip aktarmalı gidicem, gezilecek yerleri önerir misiniz?
    Tek gidicem. Kızılay, ulus, tunalı ve civar semtleri biliyorum. Biraz gezip dönücem.
    Sizce ne yapayım ?

Çay yolu'na git çok şahane mekanlar var ama çok pahalı ona göre. Leman kültür tavsiyemdir. Ama tek gidersen sarmaz. Bu soğukta hic gezme bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başla Tunalı'dan yürümeye, kuğulu park'a uğrarsın oradan da Arjantin'e çıkıp bir yerde oturursun biraz, sonra da dönüş
  • Frick! kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım cevap, güzel bi plan teşekkürler :)
  • üüretmen Ü kullanıcısına yanıt
    Hocam altındag cevresi diye genis konusmayın altındag koskocaman semt. mesela ben aydınlıkevlerde oturuyorum bılen bılır cok nezih insanlar oturuyor. gezecek yerleri zaten biliyosunuz. kızılaya bi girin cankayaya kadar gezin yavas yavas :D
  • Tunalıya git gitmişken de Meşhur Aspavaların birinde oturup tıka basa doyana kadar ye.

Ankara Kalesine de gidebilirsin gitmişken koç müzesi var yığınla klasik araba vardı duruyorsa onları ggörebilirsin. Daha sonra ilgini çeker mi bilmem ama And. Med. Müzesi var orayı gezmeyi seviyorum ben kaç bin yıl önceki buluntular filan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

anitkabir, piknik alanlari.. 19 yildir ankarada yasiyorum havasini, mahallemi severim. ankarayi da cok severim ama tek bildigim yerler buralar

Gördüğüm en acıklı mesaj dostum senin adına üzüldüm.
  • Sakat sinek kullanıcısına yanıt
    Yani her genellemenin istisnası vardır :) ama bentderesi çin çin ve ulus gibi yerlerden dolayı tırsıyorum :D
    Altındağ hatta bildiğim kadarıyla semt değil ilçe, yani çok büyük, ama genelleme yaptım elbet güzel yerleri vardır eminim ki :))
    Evet az çok biliyorum ama o kadarla sınırlı değildir o yüzden her gittiğimde aynı şeyleri yapmak istemediğimden sordum :D hani bi önerisi olan olur, şunu yap gibisinden diye, o manada sordum :)
  • değişiklik olsun diyorsan ulusda suluhan çarşısı var eşe dosta bişeyler alabilirsin hemde ucuz ordan hamamönü yapar bi kahve içersin ordan kurtuluş parkı kızılay sonra aştiye donersin
  • İtalyada Bir Türk Köylüsü kullanıcısına yanıt
    İnternetten baktım hatta bu çarşı bildiğim yerde, ama incik boncuk türü şeyler satılıyo sanırım o yüzden başkasına hediye almak gibi şeylerle vakit kaybetmek istemiyorum :D
  • PAVYON

• Bertxx kullanıcısına yanıt
    O kadar zengin değilim şuan ilerde inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.