Arkadaşlar samsuna gidecem, gitmeden önce ankaraya gidip aktarmalı gidicem, gezilecek yerleri önerir misiniz? Tek gidicem. Kızılay, ulus, tunalı ve civar semtleri biliyorum. Biraz gezip dönücem. Sizce ne yapayım ?
anitkabir, piknik alanlari.. 19 yildir ankarada yasiyorum havasini, mahallemi severim. ankarayi da cok severim ama tek bildigim yerler buralar
Hocam anıtkabire çok kez gittim, bi daha gidersem 4 olucak :D. piknik alanları derken nereler bilmiyorum, ama benim 3-4 saat vaktim olucak, hem de aktarmalı gideceğim için tek gezecem muhtemelen(Belki son anda ark.larımdan çağırırım). Ne bileyim şuraya gidip şunu ye ankarada meşhurdur dediğiniz türde yerler olabilir. Veya karanfile git orda şunlar var, sakaryada şunlar var... gibi.
Hava çok soğuk zehir olur.
Ankara sincan etimesgut şentepe bunlardan birine kesin gitmelisin
Shonen Jump
kullanıcısına yanıt
internetten resimlere baktım ama bilmeyen bi insanın eğlenemeyeceği yerlere benziyor, çünkü gezilecek yerleri direk belli değil. Kızılaya gidince nereye gitsen bi kafe vb... oluyor.
çin çin mahallesi vardı bir aralar gayet nezih bir yerdi
mabovski
kullanıcısına yanıt
aman aman :D hiç bilmesek ölüme götürecen bizi, altındağ bölgesine girmek gibi bi hata yapmam :D (Ulus hariç) :D Orası gündüz iyi.
450.185 otobusune bin panoraya git ama aksamlari
Angry006
kullanıcısına yanıt
Aslında güzel yer, ama uzak kalıyor dediğim semtler ve çevresine. Bir de vakti avmde geçirmek istemiyorum avm her yerde var :D. Böyle güzel bi caddesi olur, o tür şeyler.
quote:
Orijinalden alıntı: Angry006
450.185 otobusune bin panoraya git ama aksamlari
Ulucanlar Cezaevi Müzesini gezmeni öneririm.Bugüne kadar birçok önemli Siyasi Lider ve Sanatçıyı ağırlamış bir cezaevi.Değişik bir deneyim olur senin için.
kesikparmak
kullanıcısına yanıt
Oralar da altındağ kısmında kalıyo hiç girmek istemiyorum :D en iyisi ben yine karanfil vb... yerleri gezeyim :D Yardımınız için teşekkürler.
aksaray
Hıdırlık
Altınparkı gez
Bizim ev XD
quote:
Orijinalden alıntı: darkavenger61
Bizim ev XD
Gece gideceksen ulusa gireyim deme. En iyi ihtimalle cüzdanı kaptırırsın
Tunalı da güzel bir mekana otur
Sincan çin çin ulus yenidoğan etimesgut haymana gölbaşı buralar gözde mekanlar.
ahmetsalih37
kullanıcısına yanıt
Evet mesajımda zaten belirttim, akşam ulusa girmem :D Sağol yine de uyarın için :)