< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ankarazıpzıpın trollükten kaç tl kazandığı hk. (2. sayfa)
-
-
hocam askerdeyken 30 yaşında bi avukat yılda 3 milyon tl kazanıyorum dedi sallıyo mu acaba? adli tatilden dolayı çok avukat vardı hepsinin de durumu iyiydi
-
Güzel para, 30 yaşında olup da dediğin paraları kazanan mühendisler de var çevremde. Ama avukatlık da iyisen ucu yok gibi sanki, benim enişte de öyle. Çok zengin.
-
hocam mühendislik yaparak mı kazanıyorlar nasıl oluyor ki o olay?
-
bence sallıyor. ama sallamıyorsa da bu tarz örnekler 1000de 1dir yani herkes böyle kazanamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzman
-
3 kişi var hesabı kullanan biri 65+ dede gibi konuşuyor onun yazdıklarını 2.kişi görürse siliyor aksini savunuyor eğer 3. kişi görürse de yazım hatalarını düzeltiyor ya da ankaratıplıda gerçekten çoklu kişilik bozukluğu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 29 Ağustos 2024; 12:46:32 >
Hepsi çok fazla kontenjan açtiklarindan dolayı ilerde atama problemi olur dedim diye mj
Ben hep söylerim kontenjanlar azaltılmali diye ama her seferinde biner biner artırıyorlar
Bi konuda maaşlar artmalı diğerinde düşmeli diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X