çok manyak para var gibi. para verseler bile bu kadar salak taklidi yapamazdım |
ankarazıpzıpın trollükten kaç tl kazandığı hk.
-
-
-
Düşünceleriniztıplı
-
nasıl da anında zıplıyor. bari sen açmamışsın gibi yap
-
5 yıl sonra bu tablo yılda 25bin mezun sayısına geldiğinde beni daha iyi anlarsınız
Ya merkezi yatay kontenjanlarını azalmalar gerek, normal kontenjanın %40i kadar merkezi yatah geçiş kontenjanı var ya da kontenjan azaltmalarkna gidilmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zıpıldaniver
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Periyodik olarak buraya böyle yazabilmek için cidden fonlanıyor olmak gerek ama işin daha korkunç tarafı parasız böyle bi mesaisi var :(
hocam ne güzel işte Türk halkına iyi sağlık sistemini çok mu görüyorsun? isterse senede 20 bin doktor mezun olsun doktor açığı zaten en az 30 sene boyunca kapanmaz. bunun bir de yurtdışına gidenleri, doktorluğu bırakanları da var. kılçıksız rakamı öğrenmek lazım. Tıp bu ülkede en iyi bölüm ve bu her zaman böyle olucak, corona vs. gibi bulaşıcı hastalık zamanları dışında.
-
O bir halk kahramanı para almaz
cidden istikrarına hayranım kız 6 yıldır bu işle uğraşıyor, ben 7-8 ay ctis trollüğü yaptım ve ciddi anlamda bıktım. son zamanlarda isteksiz övüyordum.
-
İstikrarı olmasa tıp okuyamazdı zaten
Ankaratıplıyı reels de gördüm yakışıklı olduğu ve sesi fena olmadığı için istediğini yapabilir
Kız mı
Aynısını diste diyorlardı bu sene 7 bin öğrenci mezun oldu devlet 200 kontenjan acti dus da 300 kontenjan açtı 6500u devlete atanamadık
hocam siz nasıl bir karaketersiniz çözemedim bir diyorsunuz ki tıp çok iyi maaşlar cart curt bir diyorsunuz ölecek çoklu kişilik bozukluğu var sanırım sizde. Tercih dönemi övüp kalan dönemler yeriyorsunuz bu kadar istemiyorsanız mesleği değiştirin
-
'atanamadık' dediğine göre dişçi galiba ondan tıpçıları çekemiyor
hocam çok iyi bir tespit çünkü ben atanamadık diyen bir dr duymadım
-
Kontenjanlar baya azaldı, normalde senelik 3bin dahiliye kontenjanı ve bine yakın yandal acilirdi(2tusla) ama yandal kontenjanları baya azaltildi
Eger uzmanlık kontenjanları da düşünülürse ilerde atama problemi olabilir
Ama maaslar harika halen iyi demiyorum harika
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Ağustos 2024; 20:12:49 >
hocam son maaşlar hakkında güncel bilgi var mı pratisyen asistan uzman ve yandal uzmanı
-
Pratisyen acilde calisiyorsa 70-90bin arasi nöbet sayısı yani fazla mesaiye göre 90a doğru yaklaşır
Uzman da 100-140bin arasi ama özellikle işlem yaparsan cerrahilerde 200e doğru yaklaşır yapan sayısı çok nadirdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam siz nasıl bir karaketersiniz çözemedim bir diyorsunuz ki tıp çok iyi maaşlar cart curt bir diyorsunuz ölecek çoklu kişilik bozukluğu var sanırım sizde. Tercih dönemi övüp kalan dönemler yeriyorsunuz bu kadar istemiyorsanız mesleği değiştirin |
nasıl da anında zıplıyor. bari sen açmamışsın gibi yap |
Benzer içerikler
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- kunduz mu doping hafıza mı
- baykar staj soruları
- astigmat engelli raporu oranı
- en zor ayt matematik soru bankası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X