arkadaşlar ankastra fırın alacağım. bosch hbn 330551 veya sıemens hb 330550 arasında kararsız kaldım. Bir fikri veya alternatifi olan varmı? Teşekkürler
İki modeli incelediğimde özellik olarak bir fark göremedim.Fırın tercihiniz iyi.Benim gördüğün farklar Siemens'te elekronik panel daha da geliştirilmiş(ışıklandırılmış) ama daha pahalı.Teknik özellikleri aynı,kodlarının aynı olmasından da belli zaten.İkisi aynı fabrikada üretilir,kalite manasında bir fark yoktur.Görünüş ve fiyat uygunluğunu ele alarak tercih yapmanızı tavsiye ederim.
arkadaşım değerli fikirlerin için teşekkür ederim. Acaba hangi markayı alsam diye düşünüyorum hala ve bu hafta sonuna kadar zamanım var sadece
quote:
Orjinalden alıntı: phidiess
arkadaşım değerli fikirlerin için teşekkür ederim. Acaba hangi markayı alsam diye düşünüyorum hala ve bu hafta sonuna kadar zamanım var sadece
Dediğim gibi teknik özellik veya kalite anlamında hiçbir fark yok.Siemens-Bosch arasındaki fark Bosch-Bosch gibidir.Onun için tercih göz zevkinize ve bütçenize bağlı,kafanızı markaya takmayın. Saygılar.