Şimdi Ara

Ankastre'de hangi marka iyidir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
98.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mixkombine

arcelilk almaya degmez yeni cıkardıgı parmak izi bırakmayan seri bile iz bırakıyor sadece reklam yapıyorlar

arkadaşım gerçekten haklısın arçelikten parmak izi bırakmıyor diye inox serisi buzdolabı aldım ve parmak izi bırakıyor.
    servisler reklamların abartılı oldugunu ve yalnızca çok hafif dokunursanız ve eliniz tertemiz olursa parmak izi olmayacağını soylediler.

bu halkı kandırmaktan başka birşey değildir bence. sen ne hakla parmak izi bırakmaz diyorsun.

bir de parmak izi bırakmaz reklamı dolabın ustunde duruyor arasıra gozume iliştiğinde bakıp bakıp guluyorum

• @Armoni
    Hocam sonuç olarak neye karar verdiniz?

Teka'nın ankastre kahve makinası gibi bir ürünü var mıdır acaba? Bu arkadaşın bize de güzellik yapar mı?

quote:

Orjinalden alıntı: armoni59

Arkadaşlar yeni konu açmıştım ama ilgilenen olmadı.O yüzden buraya kopyalıyorum.
    Mutfağımızı komple yenileme kararı aldık.Mutfak çizimlerini bu işi yapan tanıdık bir arkadaşa yaptırdık.Onların firma Teka ürünlerini kullanıyormuş.Bize de % 40 gibi yabana atılmayacak bir indirim yaptırabileceğini söyledi.Kaba bir hesapla ankestre ocak,fırın,bulaşık mak.,mikrodalga,davlumbaz,evye 5000 YTL ye geliyor.Bana fiyat çok cazip geldi.Ancak Teka ürünlerini kullanmadım ve kullananıda tanımıyorum.
    Bilgisi olan yardımını bekliyorum.
  • Teka'yı bilmem ama şuna dikkat et.
    Senin aldığın ürünlerin özellikleri yeterlimi.
    Aldığın ürünlerin muadilleri arasında çok fiyat farkı varmı.
    En önemlisi servisini araştır.
  • arkadaşlar çok acil yardım!!!!!!!!Ankastrede wilson ve esco diye iki marka var fiyatları çok cazip ama kalitesini bilmiyorum bilen var mı ne tavsiye edersiniz
  • Valla silverline ın satıcısı ana bayi olarak bir tanıdığım var.ürünleri gördüm bayada güzel istersen bir düşün.İstanbuldaysan Keresteciler sitesi 21.sok no:4 İkitelli Akbaşlar Nalburiye diye baya çeşitde var.Fiyatları bilmiyorum yalnız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Çekinmeden al. Tavsiyemdir. Teka prenses kullanıyorum... Kararma, solma, renk degiştirme asla yok...Pürüzlü modelinden aldım.... Karar, para, tercih sizin....Saygılarımla. Bu konuda en büyük cahillik kadınlarımızda evde ne kadar kimyasal temizlik maddesi varsa Fay, Vim, Cif , Çeşit çeşit çamaşır suyu, Hidroclorik asit. Hcl.... Alıp levabolara, evyelere , pırıl pırıl kaplama kapı kollarına var güçleriyle çullanıyorlar...Ne musluklarda kromaj kalıyor ne suyun aktıgı delikteki kromaj . Nede kapı kollarındaki parlaklık.....Silip yok edip canına okuyorlar...O güzelim bataryalar 2 yılda matlaşıyor, kararıyor, kaplamaları dökülüyor..Evyelerde sararma, kararma oluyor...Sebebi kimyasal temizlik maddelerini çok aşırı kullanmak...BU NEDENLE İLK ALIRKEN İYİ MAL ALMAK ÖNEMLİ...Bu zalim , ölçüsüz ve insafsız saldırılara dayanma gücleri daha uzun süreli oluyor....Hemen pes etmiyorlar..Kaliteli mal her zaman iyidir...Ama paranın gözü kör olsun...Her zaman iyisi alınamıyor...Saygılarımla.... EŞLERİNİZİ İKAZ EDİNİZ....ıLIK SU İLE HAFİF ISLATILMIŞ PAMUKLU ESKİ ATLET.LER EN GÜZEL TEMİZLİGİ YAPIYOR...Saygılarımla......

Cok güzel soyluyorsunuz ancak hafif ıslatılmış pamuklu bez yağları lekeleri ne kadar çıkartır düşünebiliyormusunuz inandırıcı geliyormu size bu?

• Sadece davlumbaz üreticisi olan ve ankastre sektöründe olanların ismini bildiği ve saygı duyduğu marka italyan Elica'dır.
    Franke ve Teka sadece mutfak ürünleri üreten son derece kaliteli markalardır.
    Yerlilerden ise Silverline işini iyi yapmaya çalışıyor ve Avrupanın en büyük 3. davlumbaz üreticisidir. Üretimlerini Merzifon'da yapıyor ve Merzifon'a hayat vermeye çalışıyorlar.
  • arçelik tavsiye etmiyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.