Şimdi Ara

Ankastre Fırın, Ocak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
35.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsi gecen marklardan siemens ve franke dısında olanlara pek sıcak bakmıyorum .. bugune kadar 30 dan fazla mutfak ıcın degısık urunler sectım ve uygulamasını yaptım.

Kısısel tercıhım en kotu ıhtımalle bu ıkı marka oldu.

Fıkrımı sorarsanız benım ıcın en ıyı olan ıkı marka gaggenau ve wolf tur. wolf ozellıkle pek bılınmesede dunya genelınde cok yaygındır.

detaylı bılgıyı

http://www.wolfappliance.com/

http://www.gaggenau.com/TR_tr/Product-Search.do

adreslerınden alabılırsınız..

Secımınızın sızı mutlu etmesını dılerım..

• Creapure arkadaşım bana mı dedin bilmiyorum her halukarda sağol
    verdiğin linkleri in türk bağlantılarına ulaşamadım ama
    her kesimden kimselerin alabileceği ürünlermiş gibi gelmedi bana ne dersin
    biraz pahalı sanırsam piyasaya göre
    biraz da işin o yönünü düşünmeliyiz diyorum zatıalimce ...
    herkeze selamlar
  • Acıkcası tartısmaya yenı baska markaları eklemek ve farklı acılımları da eger ekonomık ımkanlar el verıyorsa goz onune almak ıcın eklemıstım..

Evet ekonomık olarak tartısılan urun grubunun bır ust segmentındeler.
  • önceki yazılarımdada benim amacım ,parasını hak eden TÜRK MALI ürünlere gereken desteği vermek yoksa boş simens babamızın malı değil .ha simtaş ta değil ama parasını hak eden ürün yaptığı için bilgileri aktarıyorum şükür başka çıkarım yok .normalde TÜRK MALI almam bazı nedenlerden ötürü ama bu ürünlerde kalite var .neyse daha fazla anlatmayım millet simtaş elemanı diye etiketleyecek selamlar
  • aslında benim istediğim bu pera markasının fiyat ve kalite açısından bi değerlendirmesini yapmanız birde pera bir türk markasımıdır
  • son kararı ne dersek dıyelım her zaman ekonomık sartlar verıyor bu bır gercek.
    Ancak aldıgımız urun alırken ekonomık gorunse bıle surec ıcınde ekonomık olmaktan cıkabılıyor.

Aldıgınız urunun zaman ıcınde sıze kazandırdıkları onemlı yerlı de olsa yabancı da olsa cok yuksek karla satılıyor butun bu urunler
    ozune ınersenız malıyetlerı en cok 100-120 ytl ye denk gelıyor. satıs fıyatları belıı :)

alırken servıs yaygınlıgına yedek parca ımkanına ve sıkayet sayfalarındakı yorumlara bakmanızı tavsıye ederım.
  • sn. creapure cevabınız için çok teşekkür ederim ancak peranın yeni bir ürün olduğundan mı yoksa sorunsuz bir ürün olduğundan mı bilemiyorum araştırmalarımda olumlu yada olumsuz herhangi bir bilgiye rastlayamadım sadece bildiğim öztiryakiler firmasının bir ürünü ve öztiryakilerinde endüstiryel mutfakta önemli bir firma olmasından dolayı üzerinde düşünmeye değer bir ürün olduğu kanısındayım
  • Evet öztiryakiler endustriyel mutfak konusunda oldukca basarılı bir firma. Acıkcası pera markasını yeni duyuyorum.
    Herseye ragmen yeni marklara karsı hep tedbirli olmak gerektigine inanıyorum.
  • Simtaş'ı ben de beğendim, Silverline'a benziyor malzemesinde. Ama Pera çok basit ve kalitesiz bence düşünmeyin.
  • ürün alırken önemli olan ürünün içine sinmesi.eğer perayı gördün ve beğendiysen,hiç düşünme al derim.pera türk malıdır.ancak bazı ürünleri muhtemelen ithaldir.bance ithal olmayan ürünlerden tercih etmelisin.eğer ithal olan üründe arıza çıkarsa yedek parça sorunuyla karşılaşabilirsin.bana sorarsan diğer türk markalarına da bir bak derim.termikel ve ıcf benim beğendiğim türk markaları.seçim senin dostum.123
  • TÜRK MALI isteyenlere simtaş ın ıcf markası adı altında ürettiği ürünleri tavsiye ederim diğer ünlü ürünlerden yerliler dahil hiç eksiği yok tabii bu benim görüşüm .artık türkiyede de güzel ürünler üretilmeye başlandığı kanısındayım ...
  • Merhaba,

evde 60 cmlik davlumbaz takılı. bunun altına 5li ankastre ocak olur mu?

sert cam mı? çelik mi olmalı?
    emaye mi? demir döküm mü?

önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler
  • 60 CM LİK DAVLUMBAZINIZIN ALTINA 5 GÖZÜ GAZLI ÜRÜN KOYABİLİRSİNİZ AMA 5 GÖZÜ GAZLI ÜRÜNLER 70 CM GENİŞLİĞİNE SAHİP VE TEZGAHTA 10 CM YER KAYBINA SEBEP OLUCAKTIR.BU SİZİ SIKINTIYA SOKMAYACAKSA OLUR.HEE BİDE DAVLUMBAZINIZIN DAHA İYİ EMİŞ GÜCÜNE SAHİP OLMASI GEREKİR BU TÜR DURUMLARDA SIEMENS İN LC 75652 MODELİNİ TAVSİYE EDİYORUZ 580 EMİŞ GÜCÜNE SAHİP ÇOK İYİ BİR ÜRÜN TABİ BAŞKA MARKALARDA DA İYİ ÜRÜNLER VARDIR BENİM BİLİĞİM BU SAYGILARIMLA
  • cnm bosch ankastre olarak 1 numardaır en düşüğü bile mükemmel sonuç verir görürsün profilo sıemens boschun alt katogarilerindendir untma senin alcağın fiyat biraz düşük set bir alabilirsin bu fiyata 1190 şuan ama sen aspiratör alcam dion o zmn set bozuluo işte davlumbaz olması gerkir sen yine gez bi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tipitiptip

Merhaba,

evde 60 cmlik davlumbaz takılı. bunun altına 5li ankastre ocak olur mu?

sert cam mı? çelik mi olmalı?
    emaye mi? demir döküm mü?

önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler

Aslında olur ama davlumbazın altına tam ortalarsanız kenarlardan 5'er santimlik fazlalık yapacaktır(eğer ocak 70 cm ise). Bu sizi rahatsız etmeyecekse bence de olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ict-onur

Candogan arkadasım merhaba, senin ve senin gibi diger tecrubeli arkadasların daha onceki tavsiyelerini dinleyerek buzdolabı olarak samsung srl629 almıstım. aynı yardımlarını fırın ve ocak konusunda da rica edecegim. Gorenje nin B8990E modeli icin ne onerirsin alınabilecek bir urunmudur? Suan indirime girmisde Mediamarkt ta 777 YTL ile satısa sunulmus, ne dersin??

arkadaslar merhaba, snırım arada kaynadı sorum :) fikir ve bilgi sahiplerinden yardımlarını bekliyorum....

simdiden tskler
  • quote:

quote:

Candogan arkadasım merhaba, senin ve senin gibi diger tecrubeli arkadasların daha onceki tavsiyelerini dinleyerek buzdolabı olarak samsung srl629 almıstım. aynı yardımlarını fırın ve ocak konusunda da rica edecegim. Gorenje nin B8990E modeli icin ne onerirsin alınabilecek bir urunmudur? Suan indirime girmisde Mediamarkt ta 777 YTL ile satısa sunulmus, ne dersin??

arkadaslar merhaba, snırım arada kaynadı sorum :) fikir ve bilgi sahiplerinden yardımlarını bekliyorum....
    simdiden tskler

Gorenje'in ülkemizde tam olarak oturmuş bir servis ağı yok. Aynı fiyat aralığında aşağıdaki ürünü inceleyebilirsiniz. Gorenje'den daha kalitelidir:
    http://www.ankastreal.com/productDetail.aspx?lngProductID=1185

• Siemensin yetkili bayiisi olarak her konuda yardımcı olabilirim.. Siemens ve bosh almanyada birleşip türkiyede profilo fabrikasını almıştır. Daha çok kırsal alan için profilo üretim yapmaktadır beyaz eşya gamı tr de üretilip tüm siemens ankastreler almanyadan gelmektedir. ürünler konusundada yardımcı olabilirim pm den ulaşabilirsiniz.
  • Bende camlı ocak woklu tercihimdir 90 cmlik güzel bi davlumbaz ve a sınıfı dijital göstergeli bi fırın arıorum önerilerinizi bekli,yorum
  • TwiNChiL eğer istanbulda oturuyorsan HADIMKÖY METRO markette bi siemens üçlü set var kampanyalı 999ytl dijital fırın+ocak+davlumbaz hepsi INOX ve SIEMENS marka yeni gördüm hala kampanya devam ediyor mu bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.