TwiNChiL eğer istanbulda oturuyorsan HADIMKÖY METRO markette bi siemens üçlü set var kampanyalı 999ytl dijital fırın+ocak+davlumbaz hepsi INOX ve SIEMENS marka yeni gördüm hala kampanya devam ediyor mu bilemiyorum
İstanbulda oturmuyorum 999 ytl likleri biliorum ben benim istediğim kriterlerde deil
merhaba candoğan bey. geçen yıl tavsiyelerinizden yola çıkarak siemens marka bulaşık makinesi aldık. herhangi bir sorunla karşılaşmadık.
şu anda ankastre fırın, ocak ve davlumbaz almak istiyorum. aşaıdaki profilo ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz. bunların siemens karşılığı olan ürünler hangileridir.
arkadaslar merhaba. benim sorum bosch ile siemens arasında kalmis olmam. ankastre set arasinda ikisinin arasında fiyat olarak pek bi fark yok. genel piyasa manasında siemens bosch ve profilo aynı fiyatlarda sayılırlar. bosch daha iyi biliyordum ama siemens satıcısı siemens satıcısı önce siemens sonra bosch sonra profilo gelir dedi. sizce hangisi daha iyidir?
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
quote:
Orjinalden alıntı: elektronik4
Ankastre fırın, ocak ve inox aspiratör almak istiyorum. Bosch ve profilonun ankastreleri aynımıdır. Çevremde çok fazla ankastre kullanan olmadığı için tavsiyelere ihtiyacım var. Aşağı yukarı toplamda 1250 ytl civarı birşey düşünüyorum. Teşekkürler
Bosch ve Profilo'nun ankastre modelleri denk modellerde aynıdır.Zaten Bosch Türkiye'de ankastre ürün fabrikası açtı.Burada üretime geçildiğindan beri Bosch-Siemens ve Profilo hemen hemen aynı halde geldi.Önceden Profilo İspanya'dan Bosch-Siemens ise Almanya'dan ithaldi.