Şimdi Ara

ankastre fırın tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ankastre fırın alacağım ama çok kararsızım. Arçelik,beko,bosch,Siemens dörtlüsü arasındayım. 900-1000 i aşmak istemiyorum. Elektroturbo mu,Multifonksiyonel mi olmalı? Bu 4 markayı kullanıp çok memnun olan da var çevremde,nefret edende. Servis konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Evdeki her şey Arçelik,bugüne kadar servise sık işim düşmese de, düştüğü zamanda mağdur edilmedim hiç. İyi pişiren diyeceğim ama fırın birazda şans işi,bugün bir tanıdık Arçelikten çok memnunum dedi,dun başkası asla almam dedi. Yakın arkadaşım 3 aydır bosch kullanıyor çok memnun,kimisi de bosch fırında kotu diyor. Annem beko'dan çok memnun. Uzun lafın kısası bende ne yapacağıma karar veremedim. Bir sıkıntı da şu. Fırını kombinin altına yerleştireceğim.kabin yaptıracağız mecbur. Yerden ilk 70cm ye kadar boru yok. Sonrasında boru başlıyor. Kombiye kadar 110 cmlik bir boşluk var toplam. Yerden o 70 cm ye kadar yaptırılamaz mı bu kabin? Ust kısma mikrodalgayı yerleştirsem ayrı bir göz yaptırıp. Kabin için 450-500 tl gibi bir fiyat verdiler 3-4 farklı yer. Daha taç olçu almadılar telefonda görüştüm. Sizce de fazla değil mi bu meblağ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden kimse cevap vermiyor acaba :/

• Neden bu dörtlü.Bende önceden boch fırınlı ocak vardı, fırında bir sıkıntımız yoktu.Mutfağı değiştirdik,şimdi ankastre alacaz ama benim aklımda Zanussi,Hotpoint,Samsung üçlüsü var.Bunları niye hiç düşünmediniz.Duyduğunuz veya bildiğiniz birşeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.(Zanussi de de hotpoint tede piliç çevirme var)
  • Samsung da düşündüm ama açıkçası bilmediğim bir markaya girmekten çekindim. Zanussi ve hotpoint servis ağı nasıl mesela bu konuda hiç bilgim yok. Bosch ise yedek parça vs çok para istiyorlar gibi yorumlar gördüm. Ben Arçelik 9629 cms modeline karar verdim. Çok üst düzey bir şey aramıyordum.8 programlı Multifonksiyonel,piliç çevirme bunda da varmış. İnternetten sipariş verdik normalde 900 civarıydı fiyatı. İndirime denk geldik 50 tl de bonus vardı.610 tlye aldık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.