Şimdi Ara

ankastre kutusu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta yeni bir eve taşındık ve apartmanımızda ankastre kutusu yok fakat müteahhite ulaşamıyoruz. nasıl başvuru yapıcam ne yapmam gerekiyor bu süreç nasıl işler ? lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi gerçekten mağdur durumdayım.

• sizin bölgeye hangi türk telekom müdürlüğü bakıyorsa oraya gidip dilekçe vermeniz gerekli ondan sonra twitter kullanıyorsanız paul doanye tweet atın ankastre kutunuzun uzun süredir bağlanmadıgını özetleyin sizden telefon numarası istiycekler verin arayan arkadaşa kendinizi acındırarak sert bir şekilde konuşun az bir ihtimal olsada işleri hizlandırma ihtimali var bu tweetin benimkini hızlandırdı 1 ay bekledim dilekçe verdikten sonra baktım gelen giden olmuyor twitterdan saldırdım arayan arkadaşa biraz acındırdım 4-5 aydır bekliyoruz dedim konuşma bitti 1.5 hafta sonra geldi ekip yan binadan hat çekti kurulumu yapti gitti yan binada hat olmasa biraz daha beklerdin dedi telekomdan gelen ekip tweetin işe yaradiğini telekomdan gelen abi söyledi ceoya şikayet etmişsin bizi dedi biraz öyle oldu uzun sürünce dedim 30 dakika sürmedi takmaları 30 dakikalık işlem için 1.5 ay bekledim çok rahat çalışıyo ekipler belli herhallerinden ama bana şunu belirtti eğer kazı çalışması olsa daha bi bu kadar daha beklerdin dedi onun için izin vs alıyoruz uzun sürüyor onlar dedi sizinkide eğer kazı çalışması gerektirirse o zaman uzun sürer işlem telekomun yapacaği birşey kalmıyor bu durumda belediyenin kazı izni vermesi gerekiyor onlardan sonra telekoma geçiyor iş onlarda ne zaman gelir kim bilir çok zor iş allah sabır versin inşallah antalyada iyi çalışıyolar diye biliyorum inşallah kısa sürede bağlarlar

• ilçe telekom müdürlüğüne şebeke başvurusu yapmanız gerekmektedir.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabin icin cok tesekkurler. Bu arada antalyada oturmuyorum istanbul eyupte yasiyorum cuma gunu gidip dilekce vericem apartmanin kapisinda kablolar falan var sadece kutu takilcak umarim kaziya falan gerek kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah vardır kutuyu çabuk takarlar kablo var ise eğer kablo yoksa uzun sürer o kablo için kazılıcakta sonra takılıcak umarım vardır kablolar
  • Hocam kablo var yalniz simdi nasil yapicaz dilekce mi yazmam gerekiyor nasil bir dilekce yazabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil ankastre set tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.