Şimdi Ara

Ankastre önerileri55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 20 gündür siemens, bosch ve electrlux'un ankastre ürünleriyle ilgileniyorum. Pek çok mağazayı gezdim. İzlenimlerimi paylaşmak ve fikir almak istedim.

Siemens ankastre için düşündüğüm parçalar şunlar:

FIRIN: HB 43S540 - 1150 TL
    OCAK: ER 25560 - 890 TL
    DAVLUMBAZ: LC 40655 - 280 TL
    MİKRODALGA: HF 15M561 - 640 TL
    BULAŞIK MAKİNASI: SE 55E553 - 789 TL (Herhangi 3 ankastre ürünü alınca fiyat 1600 TL civarından bu fiyata düşüyor)
    ÇAMAŞIR MAKİNASI: WM 10E462 - 1000 TL
    BUZDOLABI: KG NP71 (ErgoCool, Antifingerprint, Antibaacterial) - 1850 TL

İkinci düüncem yukarıdaki listeden buzdolabını Samsung RSA1NTPE gardrop tipi ya da RT62KAMT ile değiştirmek) ikisi için de verilen fiyat 1800 TL. Çamaşır makinasını ise yine Samsung WF8800GPG (1250TL), WF8700RPA (1055 TL) ya da WF8700SLV (940 TL) ile değiştirmek

3. fikrim electrolux'ün nisan 2009 kampanyasından şu 3 ürünü alıp;

FIRIN: EOB 31000X
    OCAK: EHM 6335K
    DAVLUMBAZ: EFC 5404 X

toplamı 3550 TL ediyor ve yanında ESL 64020 bulaşık makinası hediye ediliyor... Ardından da çamaşır makinası, buzdolabı ve mikro dalgayı başka bir şekilde tamamlamak...

Yardım ve önerileriniz için teşekkürler...

• Selamlar

Bende biraz göz gezdiriyorum Fırın dikkatimi çekti FIRIN: HB 43S540 - 1150 TL
    Hepsiburadada 999 TL 10 Ay Taksit Bonusa Kargo bedava Bence fırında indirim iste
  • Merhaba,
    fırın alttaki linkte daha uyguna bulabilirsiniz.Siemensin ankastre ürünleri kaliteli ve kullanışlı.Bende 6-7 aydır Siemens ankastre(elektrikli) ocak ve fırın kullanıyorum ve çok memnunum.Elektrikli olmasına ragmen çok tasarruflu.

http://www.kiyanus.com/store/ProductDetails.aspx?productId=87647
  • Siemensin yeni ergocool buzdolapları hakkında önerisi olan? Ya da samsung daha iyidir diyen?
  • Candoğan bey özellikle sizin detaylı yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.... Ve diğer arkadaşlarımın da.... Teşekkür ederim...
  • Sn. loko bahsettiğiniz site ne derece güvenilir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsstalker

Sn. loko bahsettiğiniz site ne derece güvenilir sizce?

Güvenirliligini bilemem ama zaten şuan baktıgımda fiyat çıkmıyor.Başka bir sitede 990 ytl ye satılıyor fırın.Telefonla arayıp ödeme koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz.İstanbula kargo ücretsizmiş.
    http://www.siemensbayisi.com/index.php?p=show&pid=1299&k_id=0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye ankastre fırın
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.