Şimdi Ara

Ankastre set önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 3 ay içerisinde yeni eve taşınacağız seçtiğim seti aşağıya bırakıyorum yorumlarınızı bekliyorum. 2 3 gün içerisinde forumdaki siemens yetkilisinden ürünler için fiyat alacağım.
    Fırın :
    Ocak :https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/pisirme-grubu/ocaklar/gazli-ocaklar/EO0C6PB10O#/Tabs=section-highlights/Togglebox=-1816749319/Togglebox=1226257979/Togglebox=469222032/
    Davlumbaz :

• Merhabalar.
    Tam ayın son günü paylaşmışsınız hocam 5. ay fiyatları bitti maalesef, 6. ayın toptan listelerini bekliyoruz biz de satış yapabilmek için.

Bana whatsapp üzerinden yazarsanız sizi not alıp rakamlar çıktığında net fiyat verebilirim.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Merhabalar.
    Tam ayın son günü paylaşmışsınız hocam 5. ay fiyatları bitti maalesef, 6. ayın toptan listelerini bekliyoruz biz de satış yapabilmek için.

Bana whatsapp üzerinden yazarsanız sizi not alıp rakamlar çıktığında net fiyat verebilirim.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
    Hocam selamlar. Bodrumdaki yazlığımıza çokta pahalı olmayan ankastre set alacağız. Sizin bize önerebileceğiniz en uygun set nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam selamlar. Bodrumdaki yazlığımıza çokta pahalı olmayan ankastre set alacağız. Sizin bize önerebileceğiniz en uygun set nedir?

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Aşağıdaki linke tıklayarak fiyat paylaşmış olduğum konuya bakabilirsiniz.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

https://forum.donanimhaber.com/ankastre-set-secimim-shopsiemens-araciligi-ile--125967044-6#143936637

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankastre Set
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.