Şimdi Ara

Ankastre Set Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi Akşamlar yeni evime geçiceğim için yeni bi ankastre set arıyorum Arkadaşlar Maksimum 3000tl'lik bi set F/P ürünü bi set arıyorum kendimce bulduğum bi marka var hoover'in

Bu Ürün Ama illa bu olsun da demiyorum tabi tavsiyeleri bu işin üstadlarını azcık yoruma bekliyorum teşekkür ederim şimdiden saygılar

• takip
  • Merhaba,

Ben taşındığım ve taşındığım evde mevcutta bulunduğu için Ankastre setimi satma kararı verdim. Alırken çok araştırmıştım set olarak değil ayrı ayrı almış ve kendim bir kombinasyon yapmıştım. Şu an sıfır almaya kalksanız 2500 ila 3000Tl arasında farklı fiyatları mevcut. Ben 1400TL'ye yarı fiyatına belki biraz daha indirim yapabilirim, satıyorum.

Size ilanımın linkini vereyim tüm açıklamaları yaptım. Ve ürünlerimden gerçekten çok memnunum. Fırın davlumbaz da çizik dahi yok. Ocak yandığı için haliyle gaz çıkan yerlerinin parlatılması gerekebilir fakat tertemizdir ürünlerim.

Fırın Vestel AFB 6682
    Davlumbaz Vestel ADB 6004
    Ocak Vestel AOB 6104
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-beyaz-esya-tertemiz-kelepir-fiyata-sahibinden-ilk-gelen-alir-696291508/detay/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye ankastre fırın
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.