Şimdi Ara

Ankastre Set Tavsiyeleri (GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda birçok konuda oldukça ayrıntılı paylaşımlar varken, bu konuda güncel ve ayrıntılı paylaşımların eksikliğini gördüm.

Bu başlıkta ankastre setler hakkındaki paylaşımlarımızla bu açığı umarım kapatırız.

Forumdaki bilgi dağınıklığını toparlamaya öncelikle marka önerilerinden başlayalım.

Ankastre setlerde öne çıkan markalar şunlar:

Siz hangi markayı tavsiye ediyorsunuz ? Neden ?

TEKA
    Franke
    ICF
    Silverline
    Siemens
    Bosh
    Arçelik-Beko

Sevgiler.

• siemens - bosch - franke - elektrolux haricinde hiçbir markayı önermiyorum. ben siemens kullanıyorum 2 yıldır(5 li set) çok memnunum. arçelik-vestel kullananları görüyorum çok pişmanlar.

beyaz eşya 1 sefer alıp enaz 5 yıl kullanıyoruz. 3-5 ine bakmayın pahalı olan markalar inanın daha ucuz...
  • Bu konuya bende uzun süre araştırma yapmış birisi olarak ekleme yapayım.

mexmet2' nin dediklerine katılıyorum. Fakat işin alım gücü ve görünümü eklersen durum değişiyor. Bahsedilen markalar çok kaliteli falan uygun fiyatlı bir ürün almak isterseniz bu modellerde çok fazla seçeneğiniz yok.

Ben 4 parça ankastre almak için araştırma yaptım.Fırın,ocak,davlumbaz,mikrodalga.Siemens grubundan araştırdım.GÖrünüm ve özellik olarak çok memnun olacağım ürünleri seçtim.İsteyen olursa onları da ekleyebilirim.

Seçtiğim ürünleri en uygun olarak 4000 lira civarında buldum. Özellikle dikkat etmeniz gereken şey şu. Görünüm, ürün kalitesi ve fiyat olarak beğendiklerim bunlar.

Daha sonra diğer markalarda da biraz araştırma yapmaya başladım. Özellikle Termikel markasında siemens de beğendiğim davlumbaz ve ocağın çok benzerini buldum. Neredeyse aynı desem yalan olmaz. Ama fırın konusunda siemens de diretiyorum tabi. Ama mikroldalga fırın üzerinde duracak. Şimdi o da siemens olmazsa olmaz derken derken o ikisini de termikel almaya karar verdim.

Sonuç olarak 4 parça termikel ankastre ürünü internetten farklı yerlerden toplamda 1700 civarı bir rakama vadeli olarak aldım. Şu an evimde bunları kullanıyorum.

Termikel konusunda yorumum ise şöyle olur. Ürün genel olarak tabiki siemens kadar kaliteli değil. Burada önemli olan servis hizmeti. Eğer size çalışan servis ilgili alakalı ise her işiniz sorunsuz gidiyor

İsteyen olursa model no larını buradan eklerim.

• @ReJim modell numaralarını alabilirmiyim.

Ben Franke'de davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga,bulaşık makinası için 3800 gibi fiyat aldım. Toplu alım olduğu için buradaki peşin fiyatlara göre %30 gibi bir indirim olacak ama Franke yerine siemens falan alsam dahamı iyi olur acaba ne dersiniz ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtugrul -- 3 Mayıs 2011; 14:40:06 >
  • ocağın temizliği rahat oluyormu?bu ankestrelerde benim gördüğüm,ocakta silme izleri kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.