Şimdi Ara

Ankastre set tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni birmutfak için ankastre set ihtiyacı:

Setimiz : 4 gözü elektrikli ocak + fırın + davlumbaz + bulaşık makinesi + mikrodalga fırın.

Marka takıntılı değilim ancak önceliğim öncelikle Türkiye'de üretilen ve yine tercihen Türk malı.Bu yüzden önce Arçeliğe,Vestele,Bekoya her

zaman önce bakarım.ICF , Mekappa , Simfer gibi sık sık gördüğüm markaları hiç kullanmadım görüşlerinizi rica ediyorum.

Daha önce Bosch buzdolabı kullandık ve hiç memnun kalmadık buna karşın aynı markanın çamaşır makinesinde tık yok..Bu iş aslında biraz da şans meselesi onun da

farkındayım.Buzdolabını değiştidik ve Ariston aldık tek kelime ile çok memnunuz.Bu yüzden Ariston' a karşı zaafımız da oluştu.Hepsiburada.com da şu sıralar

iyi olduğunu düşündüğüm bir teklif var.Ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2075

(2.279 TL ye olan set )

Görüşlerinizi bekliyorum.

• Çok uygun fiyat gibi duruyor.. alınabilitesi yüksek ;)
  • ICF markaya ait ankastre seti evimizde hemen hemen 9 aydır kullanıyoruz ilk olarak size tavsiye kesinlikle cam ocak almayın deneme yanılma yöntemi ile alınan ve pişman olunmuştur temizliği ve kullanımı oldukça zor her zaman mutfakta bez elinizde silmek istiyor leke ve kir bakımından sıkıntı oluyor ama inox aldığınızda yormadan kolayca temizliğini yapabiliyorsunuz daha önceki ankastre ocağımız inox olduğundan bu denenmiştir.İkinci olarak mutlaka davlumbaz alırken cam kenarlı almayın zamanla yemek ve yağ duman artıkları cam kenarlı modeller çok kötü leke yapıyor mutlaka emiş gücü yüksek modellere bakın
    fırın için A sınıfı kendi kendini temizleme özelliği ,buz çözme fonksiyonlu üst modellere bakın derim genel anlamda ben marka konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız her zaman ürünlerinin arkalarında duruyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.