Şimdi Ara

ankastre set yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 ay önce özenerek, beğenerek ankastre 3'lü set almıştık, cam ocaklı. Fırın ve ocak gömme model, fırını daha ilk haftadan ilk çalıştırmam da çok kötü koku yapmaya başladı, sanki kablo veya plastik parça yanıyormuş gibi kokular geldi, hatta yan ve karşı komşum yangın mı var, bir şeyler mi yanıyor? diye kapımızı çaldılar, ayrıca evin tüm odalarını duman kapladı, mutfak yangın varmış gibi duman olmuştu. Kapattık sabaha kadar tüm odalarımı havalandırdım günlerce geçmedi koku. Servisi aradık geldiler, ama ilk kullanımda normal rezistans koku yapar, parçanın yağları sıcakla yanıp koku yapmıştır dediler. Çalıştırmaya korka korka yine denedim, yine aynı durumu yaşadık, anlatıyoruz uzun uzun komşularım da anlattılar servise, servis gelip yarım saat yakıyor kokular başlar gibi oluyor 'bu koku normal geçecek zamanla' diyorlar kapatıp gidiyorlar. Bir saat yanınca söylediklerimiz oluyor diye anlatıyoruz inanmıyorlar nedense, hatta 1 saat sonunda şalter atıyor, ne zaman fırın çalışsa 1 saat sonra şalter atıyor, bu sebeple 2 kez çağırdık servisi sizin şalterde sorun var dediler. Biz de sitenin teknisyenini çağırdık, gelip sigortayı değiştirdi ve bu marka ürünü aynı sitede bir başka komşunun aldığını ve aynı şekilde şalteri attırdığını, kaçak akımı olduğunu, sorunun fırından dolayı olduğunu söyledi, ama servis kabul etmedi, kendileri 3 kez götürdüler fırını ne koku ne de şalter attırma sorunu olmadığını söylediler. Bizim teknisyen akıma karşı sigortaların duyarlı olduğunu ve onların yüksek voltaja dayanıklı olabileceğini hatırlatınca, olabilir deyip parça değiştirdiler ve sigorta atma sorunumuz çözüldü, ama koku olayını bizimle 1 saatten fazla kalınca inandılar, fabrikaya tekrar yolladılar. Bu kez de fabrika inanmadı, servisin sorun vardır diye yolladığı fırını, fabrika yetkilileri kabul etmediler. Eşim aradı en yetkili kişiyle görüştü, durumu neye göre değerlendirdiklerini sordu, cevapları çok komikti 'ellerindeki rapor' eşim pratik olarak biz yaşadıklarımızı anlatıyoruz servis sorunu saptadı ne şeklide bir kontrol oluyor hangi ortamda bilemeyiz ama biz 9 m'2 lik bir mutfakta bu sorunu yaşıyoruz diye, sabırla 1 saat telefonda dil döktü, yetkili benim yapabileceğim bir şey yok tekrar yollarsınız, servis tekrar bakar dedi, sinir olmamak elde değil, hangi çağda yaşıyoruz bu nasıl vurdum duymazlık anlam veremedik, eşim 20 sene önceki sorunları yaşatıyorsunuz dedi, ben hala sizin cevabınıza şaşırıyor anlam veremiyorum, sizin ustanızı yol ücretini karşılamam kaydıyla buraya getirirsek o da onay verirse değiştirecek misiniz fırını diye soruyor, yetkili ona da tepkisiz. Satıcı ben yaparım sorun olursa hallederim diyordu, o da servise attı topu aradan çekildi sorununuzu onlarla çözün dedi. Ama alırken ıcf cumhuriyetçi, prensipleri olan bir firmaydı, diye ballandıra ballandıra anlattı ama nedense paramızı alınca resmen elimizde patladı, eşim bunu yetkiliye ne yani ürün elimizde patladı bir şey yapamayız mı demek istiyorsunuz deyince yine alınmadı ve durumu bu şekilde kapattı. Ben 2,5 ay fırının bozuk olmasını ispatla uğraştım. Eşim uzuuunca bir mail yazdı yolladı, her türlü tüketici haklarını kullanacağımızı ve paramızı geri alacağımızın garantisini onlara izah etti, sonra yeni fırın geldi, şaşırdık. Demek ki sesimizi çıkarmasak vicdanları rahat bi şekilde ilgilenmeyeceklerdi, hakkını arayana bahane bulamıyorlar. Sonra ocak ızgaraları paslandı, Satıcı tavsiyesi yüzünden bir kez makine de yıkamıştım, daha sonraları hep elde yıkadım yani makineden değil bence çünkü 1 aydan fazla süre sonunda paslandılar. Onlar aksesuar garanti dışıdır deyip değiştirmediler, ayrıca elde yıkamalıymışım fabrika tavsiyesi (hangisi doğru anlamadım), cevap olarak tam takımı 189 tl karşılığında verebileceklerini ilettiler. Yani biz yenisi ne kadar alabilir miyiz diye sormadan onlar hemen satışa geçtiler :) tabiki almadım. Komşularım da hiç memnun değiller, daha önceden tanışsaydık tavsiyelerini dinlerdim. Buca Şirinyer’deki Canşen adlı bayiden almıştım, satıcı alışveriş bitip sorunlar yaşamaya başlayınca yardımcı olurum vaatlerini unutup çirkefleşmeye başlamıştı, sen hasta mısın bayan, çattık yahu gibi abuk sabuk bir sürü laf etmeye başlayıp telefonu yüzüme kapatmıştı. Zatın ismi erşen idi.Alıcılarına duyrulur İzmir'de biz bunları yaşadık.

• geçmiş olsun acı bir tecrübe yaşamışsınız bende ıgfye yönelmiştim ama forumdan bi arkadaş sorununu anlatınca eledim.ben annemlere termikel set aldım ama hala kullanmadılar mutfakları yapılıyor inşallah sorunsuz kullanırlar
  • nihayet idealesya.com dan asagıdaki seti aldım.

http://www.idealesya.com/urun/icf-yaz-gunesi-kampanyasi-modern-ankastre-set-2.aspx
     ankastre set yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkuut -- 16 Ağustos 2011; 11:13:53 >
  • iyi gaceler biraz geç oldu ama ürün yorumlarını yazmak istiyorum .öncelikle özelsiniz.com açok teşekkür ederim hızlı gönderi için.ürünleri kullandık ocak ve fırından gayet memnunuz ama davlumbaz umduğum gibi çıkmadı maalesef parçaları basit gibi.davlumbazı incelerken filtre elimizde kaldı yerine takılmadı yay bozuldu.çekişi güzel ama düğmeleri falan içine kaçıyo heran bozulcak gibi.onun dışında servistende mennun kalmadık kullanım belgelerini götürmüşler geri istedikgetirmediler kargoyla gönderdiler ve ücretini biz ödedik aynı şekilde devlumbaz içinde çağırdık gelmediler.birde ocağın yanışı az gibi onun dışında bizimkiler memnun.size tavsiyem gidip görmeden almayın
  • ICF denen markanın yanından bile geçmeyin . 3 lü set aldık ve nerdeyse 2 ayda bir fırın arızalı.Şu ana kadar: 2 defa rezistans değişti,düğmeler 2 defa değişti.Ana şalterdeki kontrol ünitesi 2 defa değişti ve 2 gün oldu yine arızalı.Şikayet falan hikaye.Sakın kapınızdan içeri sokmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.