Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10 280 TL - Hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alın aldırın 6ay önce aldım muhteşem bir ses. bu zamana kadar neden almamışım diye soyluyorum. şarjı mukemmel film dinlemesi mukemmel aynı sinemada gibisin.

• Ürünü (pc) zoomda hem mikrofon hemde kulaklık olarak kullanamıyorum bir çözümü var mı?
  • pc zoomda kullanılabilir f/p ürün tavsiyesi olan varsa paylaşabilir mi lütfen . bu arada q10 fiyat çıkış da indirim bitmiş.

• Merhaba arkadaşlar, danışacağım mevzuda beni birileri aydınlatırsa çok memnun olurum.

Q10 yaklaşık 6 ay önce aldım (Gri) ses yalıtımı ve kafada duruşu gayet güzel. Ses seviyesi de iyi fakat, bende Airpods 2. nesil var. Kulak içi olmamasına rağmen Q10 ile kıyasladığımda basta ve ses seviyesinden daha yüksek ses veriyor. Q10 dışarıda kullandığımda çok iyi, dışarıdan hiçbir ses duymuyorum, Airpods'da böyle bir durum söz konudu değil.

Özet olarak, kategorileri farklı biliyorum ama yine de bir kulak üstü kulaklığın ufacık bir kulaklıktan daha az ses vermesi normal mi ? Yoksa kıyaslamak doğru değil mi ?

• arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ama bir yerde kırmızı-siyah ve Siyah-gri arasında kalite farkı olduğundan kırmızı-siyah ın sıkıntısız olduğundan, siyah-gri nin ise bağlantı kopması,cızırtı vs gibi sorunlarının olduğundan bahsedilmiş. Kullanıcılar olarak böyle bir durum var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ama bir yerde kırmızı-siyah ve Siyah-gri arasında kalite farkı olduğundan kırmızı-siyah ın sıkıntısız olduğundan, siyah-gri nin ise bağlantı kopması,cızırtı vs gibi sorunlarının olduğundan bahsedilmiş. Kullanıcılar olarak böyle bir durum var mıdır?

Var. Ben siyahı aldım iade ettim. Sağ sol kulaklıkta bass dengesiz, alt ses var. Kırmızılarda sorun yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Hocam Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Y Splitter diye geçen kablolar var zannedersem bunlar problemin çözer bilgisayarda. Çokta pahalı değiller 10Tl civarı. Alıp denemeni tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/oem-kulaklik-mikrofon-ayirici-y-splitter-kablo-2-x-3-5-mm-stereo-kablo-p-HBV00000VFQLI

Alıntıları Göster

onunla alakası yok hocam, windowsta bluetooth ses sadece 2 kanal destekli

yani stereo müzik+ mono ses olsun diyince 3 yapıyor, olmuyor.

kablo ile çözüm olabilirdi ama Anker vs çıkışları sadece 2 kanal, kabloyla.

Herhalde Anker Q40 çıkacak, ve aa orda onu ekledik diyecekler  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.