Şimdi Ara

Anker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki ürün satılıktır, iki ay kadar önce Amerika'dan alınmıştır. Kutusu ve kutu içeriği tam olarak mevcut. Faturası mevcut değil o sebeple garantisi yok diye düşünebilirsiniz.

Hiçbir sorunu ya da problemi yoktur. Boyut olarak daha ufak bir ürün düşünüldüğü için satıştadır.

İstenilen fiyat pazarlıksız "X TL" olup, takas mevcut değildir.

Ankara içi Optimum-Eryaman civarından deneyerek elden teslim; şehir dışı alışverişlerde ise havale/eft akabinde kargo olacak şekilde alışverişi tamamlayabiliriz. Referanslarıma göz atabilirsiniz.

Fotoğraflar;

Anker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth HoparlörAnker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth HoparlörAnker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth HoparlörAnker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth HoparlörAnker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth Hoparlör

"Şuradan bu paraya, adıma faturalı, taksitli alabiliyorum"cular kendi vaktini de benim vaktimi de harcamasın.(Maalesef deneyimlerim gereği yazmak zorunda kalıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomania -- 19 Ocak 2020; 18:59:33 >

• fiyati nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hftblgc kullanıcısına yanıt
    Satıldığı için 2 aydır güncellenmeyen bir ilan hocam. Üstelik "Forum Dışına Satıldı" şeklinde ayarlamıştım ilanı ancak sanırım dikkat etmediniz.

İyi forumlar dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.