Şimdi Ara

EK-Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1700 / LGA 115X-1200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
15
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 EK-Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1700 / LGA 115X-1200

Merhaba değerli forum kullanıcıları,

Elimde olup boşa çıkan çeşitli ürünleri satmaktayım.

Havale/EFT/FAST akabinde tarafınıza kargo gönderimi sağlanır.

EK-Quantum Magnitude (LGA 1700 Uyumlu) CPU Blok - ÇANAKKALE

EKWB markasının sunduğu üst seviye özelleştirme ve performans sunan CPU bloğudur.

Ürünün tüm parçalarını yurt dışından EKWB'nin kendisinden tüm vergilerini ödeyerek getirttim.

Görselden farklı olarak vidaları allen yerine philips uçlu vidalar ile değiştirilmiştir. Vidaları torklu tornavida ile montajlanmıştır.

İstediğim fiyat 6250 TL'dir.

EK-Quantum Magnitude Aksesuarları - Fiyata Dahildir

Elimde olan ayrıca satabileceğim içerik listesi;

EK-Quantum Magnitude Full Nickel Top

EK-Quantum Magnitude Frame Upgrade Kit - LGA 115X 1200

EK-Quantum Magnitude Intel Water Engine and Water Jet Set

EK-Quantum Magnitude (AM4/AM5 Uyumlu) CPU Blok - ÇANAKKALE - FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR

EKWB markasının sunduğu üst seviye özelleştirme ve performans sunan CPU bloğudur.

Ürünün tüm parçalarını yurt dışından EKWB'nin kendisinden tüm vergilerini ödeyerek getirttim.

Coldplate hariç tüm bileşenleri sıfırdır.

İstediğim fiyat X TL'dir.

Phanteks T30 PWM Fan (6 Adet) - 2 Adet 3'lü Paket - FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR

Yalnızca 6 adet olarak toplu satılacaktır. Farklı adet alımlar için lütfen yazmayınız.

Bu fanları satma sebebim tamamen kozmetik kaygılardır. Tamamen simsiyah bir sistem istediğim için bu fanlar biraz gri tonlarda kalıyor.

Kozmetik dışında bu fanların eline performans ve sessizlik anlamında su dökebilen bir fan maalesef mevcut değil. Fanların vida delikleri sıfır durumdadır. Kasa montajı yapılmamıştır. Radyatörler üzerinde orta modda düşük ve sabit devirde kullanılmışlardır.

Meraklısına hitap eden ürünler olup, RGB fan kovalayan arkadaşların fiyatı sorgulayıp bununla alakalı tartışmaya girmemesini rica ediyorum.

Kutu içeriklerinde gelen fan montaj vidaları ve PWM uzatma kabloları mevcut değildir.

Fiyat toplu olarak 6 adet fan için X TL'dir. Pazarlık yapılmaması durumunda kargo tarafıma ait olup; pazarlık yapılması durumunda alıcı kargoyu kendisi karşılayacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Atlamışsınız, üçüncü bir seçenek cevap vermemek idi. Ben nezaket gösterip size yanıt verdim kaldı ki öyle bir zorunluluğum da yok.

Ben de size bir iki soru yönelteyim,

Aynı dili konuşup yazdığımıza göre, "Sadece 6'lı set şekilde satılıktır, adetli veya 3'lü almak için mesaj atmayınız." ibaresi ile sizin yanıtımı beğenmeyip önerdiğiniz "3'lü satmayı düşünmüyorum" cümlesi arasındaki anlam farkı nedir? 6'lı satacak olmam, aksi şekilde mesaj atılmamasını istemem, 3lü satmayı düşünmediğimi size nasıl aktaramadı?

• Rgb çoğaltma dediğiniz ürün , asus armory create ile uyumlu çalışıyor mu , bilginiz var mıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt

Yazılımsal bir durum söz konusu değil, o açıdan bir uyumluluk problemi olacağını sanmıyorum.

Bu cihaz aracılığıyla bir çıkışınıza bağlayabileceğiniz argb cihaz sayısını 8'e çıkartabiliyorsunuz. Sizin cihazı bağladığınız çıkış (argb1 misalen) için Armoury Crate üzerinden yaptığınız efekt tüm fanlara uygulanacaktır. Tek tek ayar yapma gibi bir durum söz konusu değil Corsair ürünlerde olduğu gibi eğer merak ettiğiniz buysa.

Kumanda aracılığıyla kendi efektleri de var ancak ben hiç kullanmadım MB-Sync şeklinde kullanmıştım hala AURA SYNC uygulamasını kullanıyorum CRATE arayüzüne alışamamıştım.

Yine de incelemek isterseniz cihazın web sayfasına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

EK-Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1700 / LGA 115X-1200www.msi.com
    MAG MAX ARGB| Gaming ARGB Controller | The Fan that Blew Minds Away
    https://www.msi.com/PC-Component/MAG-MAX-ARGB

• Phanteks T30 1 kit 3'lü olarak lazım ama neden 2kit olarak 6'lı almak zorunda olduğumuzu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 21 Haziran 2023; 2:12:16 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Ürünümü istediğim şekilde satabiliyorum forum kuralları dahilinde bildiğim kadarıyla.

İlginiz için teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • otomania kullanıcısına yanıt
    Toplam iki seçeneğiniz vardı ya maganda gibi cevap verebilirdiniz şu an cevap verdiğiniz gibi veya 3'lü satmayı düşünmüyorum diyebilirdiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt

Atlamışsınız, üçüncü bir seçenek cevap vermemek idi. Ben nezaket gösterip size yanıt verdim kaldı ki öyle bir zorunluluğum da yok.

Ben de size bir iki soru yönelteyim,

Aynı dili konuşup yazdığımıza göre, "Sadece 6'lı set şekilde satılıktır, adetli veya 3'lü almak için mesaj atmayınız." ibaresi ile sizin yanıtımı beğenmeyip önerdiğiniz "3'lü satmayı düşünmüyorum" cümlesi arasındaki anlam farkı nedir? 6'lı satacak olmam, aksi şekilde mesaj atılmamasını istemem, 3lü satmayı düşünmediğimi size nasıl aktaramadı?

• Selam. Fanları için takip ama ne zaman nasıl alırım düşünüyorum .Hayırlı işler beni hatıladıysanız EK-Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1700 / LGA 115X-1200 

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam elbette hatırladım sizi.

Umarım denk gelir bir alışveriş daha yaparız.EK-Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1700 / LGA 115X-1200 

• 12mm bükme seti + 14 adet 12mm rakor için (varsa) bir fiyat verebilir misiniz? paramgüvende satışınız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voleyback -- 1 Şubat 2024; 11:45:23 >
  • voleyback kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

12mm rakor kalmadı elimde maalesef. Şu an ilanda kalan ara bağlantılar var.

Bükme seti için Param Güvende ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

• 7,11 pressure nedir yav :) Kasayı yere sabitlemek gerekir bu fanlarla..

• OSINOS kullanıcısına yanıt
    Vallahi şakası yok bu fanların üstad

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam,

EKWB'nin Asus Rog Strix 4080 super için gpu water block var mıdır? bulunur mu? ikinci el falan da razıyım artık :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.