Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
EK-Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1700 / LGA 115X-1200
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazılımsal bir durum söz konusu değil, o açıdan bir uyumluluk problemi olacağını sanmıyorum.
Bu cihaz aracılığıyla bir çıkışınıza bağlayabileceğiniz argb cihaz sayısını 8'e çıkartabiliyorsunuz. Sizin cihazı bağladığınız çıkış (argb1 misalen) için Armoury Crate üzerinden yaptığınız efekt tüm fanlara uygulanacaktır. Tek tek ayar yapma gibi bir durum söz konusu değil Corsair ürünlerde olduğu gibi eğer merak ettiğiniz buysa.
Kumanda aracılığıyla kendi efektleri de var ancak ben hiç kullanmadım MB-Sync şeklinde kullanmıştım hala AURA SYNC uygulamasını kullanıyorum CRATE arayüzüne alışamamıştım.
Yine de incelemek isterseniz cihazın web sayfasına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
www.msi.comMAG MAX ARGB| Gaming ARGB Controller | The Fan that Blew Minds Awayhttps://www.msi.com/PC-Component/MAG-MAX-ARGB______________________________
-
Phanteks T30 1 kit 3'lü olarak lazım ama neden 2kit olarak 6'lı almak zorunda olduğumuzu anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 21 Haziran 2023; 2:12:16 > -
Ürünümü istediğim şekilde satabiliyorum forum kuralları dahilinde bildiğim kadarıyla.
İlginiz için teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
Toplam iki seçeneğiniz vardı ya maganda gibi cevap verebilirdiniz şu an cevap verdiğiniz gibi veya 3'lü satmayı düşünmüyorum diyebilirdiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atlamışsınız, üçüncü bir seçenek cevap vermemek idi. Ben nezaket gösterip size yanıt verdim kaldı ki öyle bir zorunluluğum da yok.
Ben de size bir iki soru yönelteyim,
Aynı dili konuşup yazdığımıza göre, "Sadece 6'lı set şekilde satılıktır, adetli veya 3'lü almak için mesaj atmayınız." ibaresi ile sizin yanıtımı beğenmeyip önerdiğiniz "3'lü satmayı düşünmüyorum" cümlesi arasındaki anlam farkı nedir? 6'lı satacak olmam, aksi şekilde mesaj atılmamasını istemem, 3lü satmayı düşünmediğimi size nasıl aktaramadı?
-
Selamlar hocam elbette hatırladım sizi.
Umarım denk gelir bir alışveriş daha yaparız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voleyback -- 1 Şubat 2024; 11:45:23 > -
Merhabalar,
12mm rakor kalmadı elimde maalesef. Şu an ilanda kalan ara bağlantılar var.
Bükme seti için Param Güvende ilanına buradan ulaşabilirsiniz.
-
Vallahi şakası yok bu fanların üstad
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
Selam,
EKWB'nin Asus Rog Strix 4080 super için gpu water block var mıdır? bulunur mu? ikinci el falan da razıyım artık :(
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Atlamışsınız, üçüncü bir seçenek cevap vermemek idi. Ben nezaket gösterip size yanıt verdim kaldı ki öyle bir zorunluluğum da yok. Ben de size bir iki soru yönelteyim, Aynı dili konuşup yazdığımıza göre, "Sadece 6'lı set şekilde satılıktır, adetli veya 3'lü almak için mesaj atmayınız." ibaresi ile sizin yanıtımı beğenmeyip önerdiğiniz "3'lü satmayı düşünmüyorum" cümlesi arasındaki anlam farkı nedir? 6'lı satacak olmam, aksi şekilde mesaj atılmamasını istemem, 3lü satmayı düşünmediğimi size nasıl aktaramadı? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X