Şimdi Ara

ANKER SOUNDCORE STRİKE 1 İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dermeister01

takip edin düşecektir bende takip ettim.

Alıntıları Göster
    hayır fiyat demiyorum. 370 gram. Yani ağırlığından bahsediyorum. Karışmış :)

• Haa şimdi anlaşıldı valla ben çok uzun sürelerle takmıyorum o yüzden yanıltıcı birşey söyleyebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt
    Ortalama ne kadar taktığınızı ve ağırlığı hissedip hissetmediğinizi yazabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu anda hb' de fiyatı 299₺.yanılmıyorsam da bugün indirim için son gün. ilgilenenler elini çabuk tutsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenoVat1o

şu anda hb' de fiyatı 299₺.yanılmıyorsam da bugün indirim için son gün. ilgilenenler elini çabuk tutsun.
    Şuan da da aynı fiyat (300 TL) alınır mı dostlar?

• Ps4 için kullanılacak.

• Yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum. Hepsiburada' dan aldım. Sağ taraf bu şekilde açıldı. Bunu yapıştırmanın bir yolu var mı. Yada garantiye yollayayım mı?
    ANKER SOUNDCORE STRİKE 1 İNCELEME

• opst1 O kullanıcısına yanıt
    Firmaya danışın. Garanti konusunda şuan en iyi hizmeti Anker veriyor.
  • Arkadaşlar kulaklığı kısa bir süre önce satın aldım ve bir kaç kez kullanım dan sonra şöyle bir sorun yaşadığımı farkettim. Daha doğrusu ps4'de grup konuşmaların da arkadaşların şikayet ettikleri konu şu, ses patlaması çok fazla yaşanıyor. Özellikle nefes alıp verirken (burundan) mikrofon'a patlama yapıyor ve karşı tarafı rahatsız ediyor. Ses düzeyini en az'a indirdim çünkü orta'lar da bile aşırı patlama yapıyor. Sesim net gidiyor fakat burundan nefes verirken ki patlamayı engelleyemedim. Mikrofon'u olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum bu sefer de ses seviyesi düşüyor haliyle.
    Bu sorunun çözümü var mıdır?

• açıkçası ben kulaklığı pek sevmedim. malzeme kalitesi ilk bakışta iyi gibi görünse de sonradan kendisini ele veriyor. yukarıda arkadaşın da vermiş olduğu resimdeki benzeri sorunun aynısını yaşadım. bununla beraber kulaklığım sol tarafından kırıldı. kulaklığı ne düşürdüm ne de hor kullandım. yıllarca çeşitli marka kulaklık kullanmama rağmen ilk kez kulaklıkla bu tarz bir sorunla karşılaştım. kullanmaya başladıktan 3 ay sonra tak çıkar yapmaya başladıkça esneme yapmaya başlamıştı. kulaklığın kulakçık kısımları saf plastik olduğundan ve herhangi bir metal ile desteklenmediğinden bende görülen esneme maalesef kırılma noktasına geldi. her ne kadar almış olduğum firma yakından ilgi ve alaka gösterip kulaklığımı tamir etmiş olsa da yine aynı sorunla karşılaşma ihtimaline karşın kulaklığımın satışını gerçekleştirdim. bilmiyorum belki de bana öyle denk geldi. sonuçta firmalar sattıkları ürünlerden binde bir de olsa bu tarz sorunlarla karşılaşabiliyorlar. belki de kronik bir sorundur. gördüğüm kadarıyla fiyatı çok yükselmiş. anker'in kalitesini tartışacak değilim ancak bu fiyata daha iyi ürünler olduğunu da biliyorum. özellikle almış olduğum son kulaklıktan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenoVat1o -- 21 Şubat 2021; 4:1:53 >

• bakalım kulaklık yandan acıldı normal kullanımda bende talep oluşturdum artık verdiklere cevaba göre iyi firma kötü firma görecez

temmuz da almıştım 1 yıl olmadan böyle acılması enterasan çokta severek kullanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

bakalım kulaklık yandan acıldı normal kullanımda bende talep oluşturdum artık verdiklere cevaba göre iyi firma kötü firma görecez

temmuz da almıştım 1 yıl olmadan böyle acılması enterasan çokta severek kullanıyordum

Merhaba,

Konu ile ilgili bir geri dönüş yapıldı mı? Bende de iç kısımda kafa ayarı yapılan plastik parçada kılcal çatlaklar başlamış. Bir süre sonra muhtemelen oradan kırılıp sol kulaklık ve doğal olarak mikrofonu elimde kalacak. Haziran 2020'de almıştım kulaklığı.

• Daha kargo ellerine yeni ulaştı bakalım mesaj atarak bilgilendirme yapıyoruz dediler. Hepsiburada aracı olmuyor bu arada fatura ile anker e direk gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mckhan kullanıcısına yanıt

Bende bir de Soundcore Life Note kulaklık var. Telefon görüşmelerinde sağ kulaklıkla bağlandığımda karşımdaki sesimi duyamıyordu. Bu sebeple gönderici ödemeli olarak garantiye göndermiştim. Cuma günü teslim aldıklarına dair teslim mesajı aldım. Sonra başka bir mesaj gönderilmedi ama Salı günü sıfır ürünü kargodan teslim almıştım. Bu konuda da bir sıkıntı çıkmaz umarım.

Sizdeki kulaklık için son durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontrolcübey -- 28 Mayıs 2021; 10:58:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.