Şimdi Ara

Anket Aracılığı ile Katıldığım Çekilişten Bana Tatil Çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen ay arabaya benzin alırken bir genç yanaştı ve anket yapmak istediğini anket sonucunda tatil çekilşi hakkı kazanacağımı söyledi. bende zaten bana çıkmaz ve işimde olmadığı için ankete katıldım.

Bu günde beni aradılar uzun uzun anlattılar işin kısası

İzmir çeşmede tatil yada Fethiyeden başlayan mavi yolculuk. 3 gün 4 gece. tanıtım ve gerekli evrak işleri için 2 saatlik bir tanıtım toplantısına çağardılar.
    Yarın akşam saat 9'da toplantı. toplantıya çağırdıkları adres buyaka kulelerinde.

Firma ismi Tatil Borsası Yat Klübü.

Siz nedersiniz dolandırıcılık olması ihtimali var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anket Aracılığıyla Kazanılan Tatiller: Hakikat mi Yoksa Kurgu mu?

Son zamanlarda, anket aracılığıyla tatil çekilişlerine katılım hızla arttı. Ancak bu çekilişlerin meşruiyeti konusunda bazı şüpheler var. Bu yazıda, anket aracılığıyla kazanılan tatillerin doğası, potansiyel dolandırıcılıklar ve dikkat edilmesi gereken noktaları inceleyeceğiz.

Tatil Borsası Çekilişleri

"Tatil Borsası" çekilişleri genellikle anketleri doldurmak veya belirli görevleri tamamlamak karşılığında tatil kazanma fırsatı sunar. Bu çekilişler, "Tatil Borsası Yat Kulübü Çekilişi" veya "Global Tatil Turizm Çekilişi" gibi çeşitli isimlerle gerçekleştirilir.

Yorumlar ve Şikayetler

Tatil Borsası çekilişleri hakkında internette hem olumlu hem de olumsuz yorumlar mevcuttur. Bazı katılımcılar gerçekten tatil kazandıklarını bildirirken, diğerleri çekilişlerin sahtekarlık olduğundan şikayet etmektedir.

Dolandırıcılık Uyarıları

Tüm anket tabanlı tatil çekilişlerinin yasal olmadığını unutmamak önemlidir. Bazı dolandırıcılar, kişisel bilgilerinizi veya kredi kartı bilgilerinizi çalmak için bu tür çekilişleri kullanabilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eğer bir anket tabanlı tatil çekilişine katılmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:

• Meşru Şirketler: Sadece itibarlı ve güvenilir şirketlerin çekilişlerine katılın. Yorumları okuyun ve şüpheli görünüyorsa çekilişten kaçının.
    • Ücretsiz Teklifler: Gerçek çekilişler genellikle ücretsizdir. Sizden önceden ödeme yapmanızı isteyen çekilişlere şüpheyle yaklaşın.
    • Kişisel Bilgilerinizi Koruyun: Çekilişe katılırken yalnızca gerekli kişisel bilgileri verin. Kimlik hırsızlığını önlemek için kredi kartı bilgilerinizi veya sosyal güvenlik numaranızı vermeyin.

Sonuç

Anket tabanlı tatil çekilişleri, tatil kazanmak için cazip bir yol gibi görünse de, dikkatli olmak ve dolandırıcılıklar konusunda farkında olmak önemlidir. Meşru şirketlerden çekilişlere katılın, ücretsiz teklifler arayın ve kişisel bilgilerinizi koruyun. Bu önlemleri alarak, hayalinizdeki tatili keyifle geçirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet dolandiricilik soz konusu sizi bir yere davet edip devremulk kakalamaya calisacaklar. Ya da benzeri bir paket olabilir.tamamen beyin yikmaya programli kisilerin etkisi altina girebilirsiniz. Altindan kalkamayacaginiz sozlesmeye imza atmaniz icin israr ederler soz verirler yukarifa allah var denilip imzadan sonra gecmis olsun vay halinize. Kesinlikle uzak durun bedava da olsa gitmeyin. Kimse kimseye bedava is yurutmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim görüştüm
    yeni tatil paketleri falan varmış onları tanıttılar ben param yok alamam siz bana hediye tatilimi verin dedim.

onlar Hediye tatil için bir evrak verdiler tatilden 15-20 gün önce bize gönderin yeter dediler.

Biz konaklama ve tüm aktiviteleri karşılıyoruz. ama yemek yok demişlerdi.

evde formu okudum yemek karşılamıyorlar ve yemek otelden almak zorundasınız ve günlük yemek ücreti 18 ile 22 Euro arası tarihe göre değişiyor.
    ve Bayramlar ve okulların tatil olduğu günlerde geçerli değil.

4 gün 3 Gece 4 Kişilik İzmir Çeşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o2bucak

Gittim görüştüm
    yeni tatil paketleri falan varmış onları tanıttılar ben param yok alamam siz bana hediye tatilimi verin dedim.

onlar Hediye tatil için bir evrak verdiler tatilden 15-20 gün önce bize gönderin yeter dediler.

evde formu okudum yemek karşılamıyorlar ve yemek otelden almak zorundasınız ve günlük yemek ücreti 18 ile 22 Euro arası tarihe göre değişiyor.

ama hocam sakın dadanmayın
    o otele giderseniz her gün size
    devre mülk hakkında bilgi verecekler
    sizde sıkılıp almak zorunda kalacaksınız.

sonra keşke gitmeseydim dersiniz.
    aynı hataya bende düştüm.
    param yok diyorum al diyorlar.
    birde toplantı salonunda millet birbirini gaza getiriyor.
    alan biri oldu mu herkes ayakta alkışlıyor
    anlamadım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

Orijinalden alıntı: o2bucak

Gittim görüştüm

ama hocam sakın dadanmayın
    o otele giderseniz her gün size
    devre mülk hakkında bilgi verecekler
    sizde sıkılıp almak zorunda kalacaksınız.

sonra keşke gitmeseydim dersiniz.
    aynı hataya bende düştüm.
    param yok diyorum al diyorlar.
    birde toplantı salonunda millet birbirini gaza getiriyor.
    alan biri oldu mu herkes ayakta alkışlıyor
    anlamadım gitti.

Hocam salonun icinde kesin musteri kiliginda kendi adamlari vardir. Gaza getirme etkilemek adina her turlu soytariligi yaparlar. Sahsen boyle beles etkinliklerden kesinlikle uzak dururum. Ne oldugunu bile anlamadan kagida imza atarsini. Kucaginiza rusa bile otururlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    alan yok zaten o alan kişi kendi ekibinden.. tamamiyle tuzak.. böyle dolandırılan çok kişi var , buralarda da bu konu hakkında savcılığa intikal etmiş ve açılmış konular var aratılırsa ,bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.