Başta şunu belirtim Motorstorm 1'de ki grafik ve fizik kalitesinden çok memnunum NANKÖRLÜK etmiyorum ! Ama elimizde ilk yayınlanan CGI video ve ayrıca CGI video kalitesini yakalmış bir oyun UNCHARTED var ( Şekil A ) da görüldüğü üzere ! Peki sizce MOTORSTORM 2 CGI kalitesinde olacakmı ???
( ŞEKİL A )
FLAŞ HABER : MOTORSTORM 2 Traileri ( MART 12'ye ) ertelenmiş sayılı günler kaldı
Bence olabilir.Hatta ilk oyunun grafikleri bile cgi ye %70 yaklaşmıştı...
o grafiklerden çok eğlenceli olup olmayacağı kafamı kurcalıyor. 1. oyundan çok çabuk sıkılmıştım çünkü. belki de online oynamamamdan dolayıdır.
O üsteki 1.Resim MotorStorm 2 mi ?
bence bu pyun süper olacaktır. 1.cisinin kalitesi belli.
daha yeni çıkmış bir sistemde bu kadar güzel yapılabildiğine göre 2.cisi hayli hayli güzel olacaktır.
Bu sorunun cevabını bir hafta içinde alacağız.İlk videosu ayın 12 sinde jeuxvideo da yayınlanacakmış aslında dün yayınlanacaktı fakat sony bir hafta daha ertelemiş.
İlk oyunun grafikler fena değildi ama ikinci oyunun daha iyi olmasını umuyorum kaldı ki olacaktırda. En kısa zamanda videosunu izleriz umarım ve istediğimiz bir kalitede oyun görmüş oluruz özellikle yayınlanacak video umarım gameplay videosudur...
Bence motorstorm 2, heryönden ilkine göre aşmış ve manyak bir oyun olacak
ilk oyundan beklentiler çok üst seviyedeydi ondan biraz tartışılır bir oyun oldu ancak bana göre harika bir oyundu. gerçi biraz kısaydı. ikinci oyun aşmış olmak zorunda ve olacaktırda.
Motorstorm oldukça başarılı bir oyun olmasına rağmen ( % 75-85 diyelim) olmasına rağmen söylenildiği üzere CGI video beklentileri öyle arttırmıştı ki hem eleştirmenler hem de oyuncular oyun CGI videolara benzemeyince oldukça puan kırmıştı. MS 2 CGI ile filan yarışmasın, ilk oyununun eksiklerini kapatsın bir de split screen yarış seçeneği sunsun bana yeter.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme