Şimdi Ara

Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence 2017 senesine damgasını vuracak oyundur revelation online.

Tera, Aion ve B&S oynayanlar ve bu oyunları sevenler ve bu oyunlardaki bazı problemlerden dolayı oyunu bırakanlar revelation size ilaç gibi gelecek ;)

Revelation dediğim gibi tera+aion ve B&S birleşimi bir oyun. Oyunun target sistemini ise siz belirliyorsunuz. ister tab target ister non target istersenizde aiming.

Oyunda bir çok pvp mode var. 1v1, 2v2, 3v3, 5v5, 10v10, 20v20 ve Open Pvp. Ben pvp ile alakalı biri olduğumdan pve kısmını pek incelemedim. Ancak aşağıda videosunu verdiğim eleman oyunun pve kısmınında çok iyi olduğunu söylüyor.

Eleman güzel anlatmış izlemek isteyenler buyursun

https://www.youtube.com/watch?v=vSvSYl9UX8o

• bende bekliyorum sıkı takipçisiyim çin versiyonda oynuyorum şimdilik oyun gelsin bir kaç rehber hazırlamayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

bende bekliyorum sıkı takipçisiyim çin versiyonda oynuyorum şimdilik oyun gelsin bir kaç rehber hazırlamayı düşünüyorum

Son 10 yılda denediğim 30 a yakın mmorpg de bende en çok heyecan yaratan oyun oldu. Daha öncesinde gw2,B&S ve Aion'da çok heyecan yaşamıştım. Ancak B&S çok kastığı için bırakmak zorunda kaldım. GW2 ye halen ara ara giriyorum. Aion ise şuan oynadığım oyun. Revelationu Çinde deniyorum. Grafikleri B&S den güzel olmasına rağmen optimizesi süper hiç kasma sorunu yok. Grafikler skiller uçması kaçması vs mükemmel bir oyun olmuş. Pvp ve pve side harika. Bir an önce gelmesini bekliyorum. Ama çince olduğundan bir şey anlamadan oynuyorum. english patch i yokmu ? Formuca nin english patch i yükleyince oyun hata veriyor açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 9 Ağustos 2016; 11:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

bende bekliyorum sıkı takipçisiyim çin versiyonda oynuyorum şimdilik oyun gelsin bir kaç rehber hazırlamayı düşünüyorum

Son 10 yılda denediğim 30 a yakın mmorpg de bende en çok heyecan yaratan oyun oldu. Daha öncesinde gw2,B&S ve Aion'da çok heyecan yaşamıştım. Ancak B&S çok kastığı için bırakmak zorunda kaldım. GW2 ye halen ara ara giriyorum. Aion ise şuan oynadığım oyun. Revelationu Çinde deniyorum. Grafikleri B&S den güzel olmasına rağmen optimizesi süper hiç kasma sorunu yok. Grafikler skiller uçması kaçması vs mükemmel bir oyun olmuş. Pvp ve pve side harika. Bir an önce gelmesini bekliyorum. Ama çince olduğundan bir şey anlamadan oynuyorum. english patch i yokmu ? Formuca nin english patch i yükleyince oyun hata veriyor açmıyor.

ingilizce patch var da tabiri caizse baya dandik rus forumlarında görmüştüm. Bir de ingilizce patch varken oyuna yeni patch geldiğinde launcher ı açtığınızda oyun hata veriyor baştan repair yapmak falan gerekiyor o yüzden pek tavsiye etmem kullanması biraz zahmetli. Ben zaten classlara önceden göz gezdirip karar vermek için indirmiştim. Artık betası geldiğinde kod verirlerse orada da deneme imkanı var o yüzden pek takmıyorum ingilizce patch'i. zaten bir kaç aya çıkacağız oradan, 300 ping oldugundan ciddi bir aktivite de yapamıyorsun, hal böyle olunca gerek duymuyorum artık.

• quote:

quote:

quote:

ingilizce patch var da tabiri caizse baya dandik rus forumlarında görmüştüm. Bir de ingilizce patch varken oyuna yeni patch geldiğinde launcher ı açtığınızda oyun hata veriyor baştan repair yapmak falan gerekiyor o yüzden pek tavsiye etmem kullanması biraz zahmetli. Ben zaten classlara önceden göz gezdirip karar vermek için indirmiştim. Artık betası geldiğinde kod verirlerse orada da deneme imkanı var o yüzden pek takmıyorum ingilizce patch'i. zaten bir kaç aya çıkacağız oradan, 300 ping oldugundan ciddi bir aktivite de yapamıyorsun, hal böyle olunca gerek duymuyorum artık.

2016 yılı sonunda kapalı betayı getireceklerini söylüyorlar. Umarım öyle olur.

• Yıl olmuş 2016 hala böyle oyunlar çıkarıyorlar...
  • Güzel bir Pvp videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 10 Ağustos 2016; 18:56:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beğenmedim. MMORPG türünde kesinlikle ağır bir oynanış tarzı olması taraftarıyım. Hack and Slash sistemi mmorpgyi bitiren olay oldu bence , bu sistemi her oyuna entegre etmeye çalıştılar ve sonuç ortada. Single player oyun oynar gibi hoplaya zıplaya uça kaça mmorpg oynuyoruz. Bence MMORPG dediğin oynanış mekanikleri WOW , Aion gibi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Beğenmedim. MMORPG türünde kesinlikle ağır bir oynanış tarzı olması taraftarıyım. Hack and Slash sistemi mmorpgyi bitiren olay oldu bence , bu sistemi her oyuna entegre etmeye çalıştılar ve sonuç ortada. Single player oyun oynar gibi hoplaya zıplaya uça kaça mmorpg oynuyoruz. Bence MMORPG dediğin oynanış mekanikleri WOW , Aion gibi olmalı.

Aion demeseydin iyiydi. Aion 6 sene oynadım. Benim için mmorpg piyasasının en iyi oyunudur. Revelation Online ise, içerisinde çok fazla Aion'a benzer içerik barındırmaktadır. Zaten oyun Tera+Aion ve B&S nin güzel yanlarından esinlenerek toplanmış bir oyun. Aion'dada uçuyorsun. Ayrıca senin dediğin gibi Aion'un hiç de ağır bir oynayış tarzı yok. Hatta gördüğüm en hızlı oynayış tarzına sahip oyundur. WoW örneğin doğru ancak Aion örneğin yanlış oldu. Rift filan demeliydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 15 Ağustos 2016; 11:07:15 >

• quote:

quote:

Beğenmedim. MMORPG türünde kesinlikle ağır bir oynanış tarzı olması taraftarıyım. Hack and Slash sistemi mmorpgyi bitiren olay oldu bence , bu sistemi her oyuna entegre etmeye çalıştılar ve sonuç ortada. Single player oyun oynar gibi hoplaya zıplaya uça kaça mmorpg oynuyoruz. Bence MMORPG dediğin oynanış mekanikleri WOW , Aion gibi olmalı.

Aion demeseydin iyiydi. Aion 6 sene oynadım. Benim için mmorpg piyasasının en iyi oyunudur. Revelation Online ise, içerisinde çok fazla Aion'a benzer içerik barındırmaktadır. Zaten oyun Tera+Aion ve B&S nin güzel yanlarından esinlenerek toplanmış bir oyun. Aion'dada uçuyorsun. Ayrıca senin dediğin gibi Aion'un hiç de ağır bir oynayış tarzı yok. Hatta gördüğüm en hızlı oynayış tarzına sahip oyundur. WoW örneğin doğru ancak Aion örneğin yanlış oldu. Rift filan demeliydin.

Ben de Aion oynadım bir süre. Demek istediğim ağır oynanış hack and slash'in tam zıttı. Karakter , skill , combo hızından vesaire bahsetmiyorum , mekanik olarak Aion WoW ile çok benzer. Tera ile de tam zıtlar hiç bir zaman Aion'dan aldığım zevki Tera'dan alamadım sebebi Aion'un mekaniklerinin eski sistem olması.

• quote:

quote:

quote:

Ben de Aion oynadım bir süre. Demek istediğim ağır oynanış hack and slash'in tam zıttı. Karakter , skill , combo hızından vesaire bahsetmiyorum , mekanik olarak Aion WoW ile çok benzer. Tera ile de tam zıtlar hiç bir zaman Aion'dan aldığım zevki Tera'dan alamadım sebebi Aion'un mekaniklerinin eski sistem olması.

Oyun tutarmı tutmazmı bilmiyorum ancak çinde oynadım. Oynarken sanki Aion oynuyor gibi oldum. O nedenle çok sevdim. Birde pvp sistemi nerdeyse Aion ile aynı. O nedenle oyunun gelmesini heycanla bekliyorum. Sende Aion seven birisi olarak,bence ön yargılı olma oyun geldiği zaman bir dene derim

• LAGLI OLSADA YİNE GÜZEL BİR VİDEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 16 Ağustos 2016; 8:33:45 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun tutarmı tutmazmı bilmiyorum ancak çinde oynadım. Oynarken sanki Aion oynuyor gibi oldum. O nedenle çok sevdim. Birde pvp sistemi nerdeyse Aion ile aynı. O nedenle oyunun gelmesini heycanla bekliyorum. Sende Aion seven birisi olarak,bence ön yargılı olma oyun geldiği zaman bir dene derim

Çıkınca ben de deniyim madem. Aion'a başlamadan önce hiç hoşuma gitmemişti videolardan , bir şans vermek lazım her oyuna

• Aion'u sevdiysen bu oyunuda seversin :) ekimde açık betası geliyor.
  • Oyun açıldığında bana haber verebilirseniz bende başlayabilirim. Teşekkürler.
  • oyun bns den sonra iyi geliyor ama çin serverinda lag ve ping den oynanması eziyet
  • Avrupa serverin de herhangi bir bölge engellemesi bulunmayacakmış.
  • quote:

Güzel bir Pvp videosu

şu videoda oyun bana android oyunu gibi geldi cidden böylemi karakterler yoksa bu adam düşük ayardamı oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

Güzel bir Pvp videosu

şu videoda oyun bana android oyunu gibi geldi cidden böylemi karakterler yoksa bu adam düşük ayardamı oynuyor

Youtube dan diğer videolara bak. Oyunun android oyunlara benzediğini söyleyenini hiç görmedim. İlk senden duyuyorum. bana kalırsa alakası yok.

• Closed Beta'da oynayabilmek için Founder's Pack almamız şart mı? 2016 sonuna doğru açık betaya geçecek denmiş ama sitesinde Closed Beta yazıyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.