Şimdi Ara

Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiyafet ve türevleri disinda parali olacagini dusunmuyorum.
    Hatta aylik veya yillik ödeme seklinde oyuna girilse daha iyi çoluk çocuk aion'u bok ettigi gibi bok eder yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1st rainbow letters -- 2 Kasım 2016; 3:13:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,3 saat felan oynadım. karakter kontrolünde zorlandım sadece 3 farklı karakter kontrolü ve skill atma tekniği kullanılmış oynarken 3'ünden 1'ini kullanıyorsun ben karakterin yönünü mause hareket ettirsin ve wasd ile yürüyeyim şeklinde olanı seçtim.

karakter böyle ilginç yürüyor. ona tam alışamadım kısacası.

skill animasyonları biraz kötü gibime geldi. grafiklerde ne iyi ne kötü sayılır. ama dünyası oldukça renkli blade and soulu baya baya andırıyor grafik ve dünya açısından. hikayelerde keza.

gerçi bunları göze alınca oyundaki güzel optimizasyon ortaya çıkıyor. oyun gerçektende optimizasyonlu genelde 60 aşağı fps görmedim. şehir meydanında bir ara 30'a indi. ki fx6300 işlemcim var ve görüntü kalitesi en üstte oynadım.

1-2 gün daha deneyeceğim.

bu karakter kontrolü ve skill olayı 500 olan ping yüzündende olabilir ping yüzünden rahat hareket edemiyorum.

yalnız uçma olayı efsane olmuş :D

Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor. Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor. Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor. Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor.

• Yarın saat 17.00 için hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.

Edit: Kıyak niteliğinde closed beta content i için bir kaç çeviri yapıp bırakayım cemaat hayrına özet geçeyim.

S: Karakterlerimiz silinecek mi ?
    C: Evet kapalı beta karakterleri silinecek ( Açık beta için herhangi bir wipe planlanmıyor)

S:Founder pack hediye edilir mi ? Upgrade edilir mi ? Founder Pack hediyeleri verilecek mi ? Ip Block lu ülke bulunuyor mu ?
    C: Founder pack hediye edilmez. Mevcut durumunuz upgrade edilebilir. Hediyeler Open Betada verilecek. Ip Blok yok. İlerisi içinde planlanmıyor.

S: İlk Closed Beta content i olarak oyunda ne bulunacak ?
    C: Oyun 49 level a kadar oynanacak. !0 vs 10 bg açık. Hot Springs Alanı açıkmış ve 4 dungeon çeşitli zorluklarla oynanabilecekmiş. Cash Shop kapalı .

S: Closed betada biz oyuncular ne yapmalıyız ?
    C: Otur oyununu oyna. Bir sıkıntı bişiy görürsende bize haber ver demişler.

S: Deli gibi oynamak istiyorum Ne yapıcaz ?
    C: Git Founder pack al demişler direk.

S:Asıl soruya geldik Starter Pack nedir ? Nasıl Temin edilir. İçeriğinde Neler bulunur ?
    C:Bu Pakete yalnızca Founder ve Deluxe paketini satın almış oyuncular elde edebilir. İçeriğinde Revelation dünyasında size kıyak geçen bir çok item bulunmaktadır. 20 Level legendary seti. Moon Deer bineği. Upgrade itemları , tecrübe bonusları , 24 adet ekstra slot , kostümler , * yüksek meblağlı özel itemlar *https://ro.my.com/en/founders-packs ( rivayete göre haftada etklinlik ile sadece 1 adet elde edebildigmiz bir item başlangıçta 5 adet veriliyormuş ki buda kafadan vatandaşın min 1 ay ilerden başlaması demek oluyor. )

isim rezervasyonu da bu arada sadece Founder ve Deluxe paketi için geçerliymiş. (https://ro.my.com/forum/thread/12148-updated-25-10-16-closed-beta-founders-packs-faq-discussion/ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 3 Kasım 2016; 14:6:18 >

• Bu oyuna founder pack almadan girmenin başka yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

Bu oyuna founder pack almadan girmenin başka yolu yok mu?

var çin serverında oynarsan direkt oynayabilirsin ama ping 500
  • Bu oyunda diğer asya oyunlarından bi farkı olmayacak maksimum götüreceği süre 2-3 ay. Şuanki tek elle tutulabilir Albion ile Crowfall onlarda hurafe oldu bi çıkmadı gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Bu oyunda diğer asya oyunlarından bi farkı olmayacak maksimum götüreceği süre 2-3 ay. Şuanki tek elle tutulabilir Albion ile Crowfall onlarda hurafe oldu bi çıkmadı gitti..

Bekleyeip göreceğiz dediğin gibi mi olacak. Ancak sen reveletion 2-3 ay ömür biçiyorsan bende Albion ile Crowfall a 1 ay ömür biçerim. zira revelation bu oyunlardan kat kat iyi
  • Saat kaçta açılıyor bi bilgi varmı
  • http://itsalmo.st/#revelationonlinecbt1_xqztx

Geri Sayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 3 Kasım 2016; 14:23:37 >
  • cumcumx kullanıcısına yanıt
    Key bulma imkanımız var mı?
  • key dagıtılmıyor artık founder pack almak gerekıyor
  • elinde fazladan key olan veya oynayıpta hoşuna gitmeyen arkadaşlardan özele mesaj atabilirler.
  • Oyun açıldı. İyi eğlenceler.

Edit: 300 kişi önümde :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 3 Kasım 2016; 17:13:52 >
  • sıraya aldı oyun 290 kısı var onumde hadı hayırlısı

Edit: Oyunu kapatıp actım suan 330 kısı :( ve azalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 3 Kasım 2016; 17:17:24 >
  • Büyük sıkıntı oldu bu durum oyuncular için. Bunu planlayıp kapasitelerini buna göre belirlemeliydiler. Yaptıkları satış belli verdikleri key miktarı belli. Oyun için yapılan hype ortada. Arka planda oyun açık bekliyor artık 2 saate mi girebilirim bilemiyorum. Neyse bu işin geceside var. Biz dinozorlar o zaman deneriz.

Edit: my.com forumları kullanılamaz halde şuan yağdırıyor oyuncular sanırım. En son bir başlık 700 800 lerde sıra bekleyen oyuncular vardı. An itibariyle 240 civarındayım.

Waiting simulator 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 3 Kasım 2016; 18:50:47 >
  • Aynen oyle dostum Discord'da da soyledım bunu madem server kapasıtesı kısıtlı bıryerden sonra paket satıslarını kapatıcaksın ınsanları boyle surundurmeye hakkı yok... Ama az ama cok hepımız verdık bır mıktar para yazık...

Not:Bu arada beklemek ıstemeyenler ıptal edıyor sanırım 90 sıra atlamıs. Sıradan cıkmayın sakın.

Update: Server dağıldı... Karakter yapım ekranındayken kıcklendım ve almıyor suan sıraya bıle sanırım herkesın basına gelmıs.

NA mı denesek ping buyuk problem yapar mı acaba?
    NA tıkanmış... Şu an Eu hala sıraya alıyor...paket sahıplerı 300 cıvarı dahıl olurken normal key sahıplerı 2500 cıvarından gırıyormus sıraya ezıyete gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 3 Kasım 2016; 20:1:35 >
  • Punk4Life kullanıcısına yanıt
    Girebildin mi oyuna nedir durum? İnternetım kopuyor su an bır sıkıntı olmazsa 160lardayım.
    Edit: Son rakam gorunmuyormus aslında 1600'lerdeymişim... 900 kusur vay babanın duşmanlarını....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 3 Kasım 2016; 20:20:29 >
  • Tam oyunla ilgili fikirlerimi yazarken oyundan düştüm tekrar. Velhasıl kelam 20. seviyeye geldim. Henüz oraya git buraya gel ve ögretici görevleri sona ermiş değil. Paldır küldür ilerliyor.

Edit: Genel bir eleştirirsem :

Grafikler full seviyede yinede tatmin edici değil. Fps yi yüksek tutmak istemişler sanırım yollar bayırlar dümdüz. Yetersiz sistemli arkadaşlar da bi şekilde oynarsınız sevinin.

Şu facebook yada android oyunlarında olan bi sistem var. Heryerden gift yağdırırlar falan.Görevlere otomatik kendi kendine yapar aynı kafa burada da mevcut klasik çin oyunu yani. Oyun başında bir müddet HUD ile uğraştım. Oyunun artık beni salmasını bekliyorum kendim oynarsam daha mutlu olucam. Sabrım ekstra olarakda pvp merakım için.

Etraf insan kaynıyor. Herkes tren gibi otomatik bir o npc ile konusup level atlıyor bir burda. Ayrıca Translate çok yetersiz. Seslendirme çince. Oyun boyunca huşiuu fuşiuuı haşa hoşa şeklinde konuşma sesleri baygınlık getirebiliyor. Hadi seslendirme yapmadınız çeviriyi bitirseydiniz. %80 ingilizce gerisi rusça çince karışık. Ama oynuyor işte deli gönül vakit bol gece devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 3 Kasım 2016; 21:30:2 >

• 10 dakıka kalabıldım attı benı de ılk ızlenım benı de pek tatmın etmedı.
  • bende 2 gündür çin serverında oynuyorum ama gerçekten para verilecek bir oyun gibi durmuyor. laglıda olsa oyun kendini belli ediyor az çok.

yalnız endgame konusunda ters köşe yapabilir. ben yinede oyuna fırsat verilmesi taraftarıyım. yeni bir oyun closed beta wipe yiyecek ve herkesle eşit başlayacaksın.

özellikle aion veya herhangi eskiden çıkmış xx gibi atı alan oyuncunun üsküdarı geçtiği oyunlara başlamak yerine buna başlanılabilir. yalnız en ucuz paketi 17$ sanırım oda 50 lira yapıyor.

free 2 play launch olduğunda başlamak bana daha makul gibi geldi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.