Şimdi Ara

Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eger batirmazlarsa 2016-2017ye damgasini vuracak oyun deniyor. Sword mage ile ben de baslamayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldum olası şu mmorpglerde silahşördür bineklerde işte mekanik tarzı şeyler arabadır motordur alışamadım gitti. Mmorpg dünyası daha çok bana kılıç kalkan büyü tarzı gelir hep binekleri petleride ejderha dır diğer efsanevi yaratıklardır olmalı tarzı gelmiştir. Oyuna gelince bir yabancı sitede kapalı beta key dağıtıyorlardı üye oldum yorum yazdım ordan gördüm. Kapalı betası ne zaman acaba oyunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Oldum olası şu mmorpglerde silahşördür bineklerde işte mekanik tarzı şeyler arabadır motordur alışamadım gitti. Mmorpg dünyası daha çok bana kılıç kalkan büyü tarzı gelir hep binekleri petleride ejderha dır diğer efsanevi yaratıklardır olmalı tarzı gelmiştir. Oyuna gelince bir yabancı sitede kapalı beta key dağıtıyorlardı üye oldum yorum yazdım ordan gördüm. Kapalı betası ne zaman acaba oyunun ?

10 ile 15 Ekim arası diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Oldum olası şu mmorpglerde silahşördür bineklerde işte mekanik tarzı şeyler arabadır motordur alışamadım gitti. Mmorpg dünyası daha çok bana kılıç kalkan büyü tarzı gelir hep binekleri petleride ejderha dır diğer efsanevi yaratıklardır olmalı tarzı gelmiştir. Oyuna gelince bir yabancı sitede kapalı beta key dağıtıyorlardı üye oldum yorum yazdım ordan gördüm. Kapalı betası ne zaman acaba oyunun ?

10 ile 15 Ekim arası diyorlar.

Teşşekürler sıkıldım oyunsuzluktan ölüyorum bunada baya çok varmış

• En düşük founder paketi aşağı yukarı 50-55 lira civarı bir şeye denk geliyor. İçerisinde Closed beta key , Open beta erken erişim , kostüm ve 30 günlük premium vermişler. Giveaway dir falan ugraşmak istemeyenler benim gibi yumulabilir.

Edit:https://ro.my.com/en/founders-packs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 20 Eylül 2016; 16:54:21 >
  • pvpsi çok hoşuma gitti büyük ihtimalle başlarım. Betasına kaydoldum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

pvpsi çok hoşuma gitti büyük ihtimalle başlarım. Betasına kaydoldum bile.

Aynen pvp si çok güzel. Bende sırf pvp si için oynucam.
  • İlk kapalı beta tarihi 25 ekim 8 kasım da sonra erecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

İlk kapalı beta tarihi 25 ekim 8 kasım da sonra erecek

uhuuu oyunun açılmasına daha çok var desene
  • En azından tarih vermişler artık. MU Legend ile aynı gün kapalı betaya girmesi de ensteresan.
  • Bekliyorum

• Nightful kullanıcısına yanıt
    Hedefsiz ve hızlı dövüş sistemi iyi yapılırsa örneğin tera gibi keyifli olabiliyor. Gerçi teraya sonradan eklenen her karakter alanla vurmaya başladı ve buda oyunun içine etti. Black desert tr ye açık olsa büyük ihtimalle denerdim fakat videolardan izlediğim oynanış hiç hoşuma gitmedi. C9, vindictus, dragon nest tarzı oyunları hiçbir zaman sevmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ekim 2016; 18:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Hedefsiz ve hızlı dövüş sistemi iyi yapılırsa örneğin tera gibi keyifli olabiliyor. Gerçi teraya sonradan eklenen her karakter alanla vurmaya başladı ve buda oyunun içine etti. Black desert tr ye açık olsa büyük ihtimalle denerdim fakat videolardan izlediğim oynanış hiç hoşuma gitmedi. C9, vindictus, dragon nest tarzı oyunları hiçbir zaman sevmedim.

Ben nedense Black Deserti sevemedim. Revelation Online ise çinde denedim. Tam aradığım kan. Zaten Aion hastasıyım. Revelation da tam aion gibi bir oyun olmuş. Aion+Tera+Blade and soul karışımı hepsinden esinti var. Hemde sıfır kasma ile. okadar sağlam grarikleri var ancak gram kasma sorunu yok. Mükemmel bir optimizasyon çalışması yapmışlar. Bu oyunu kimi beğenir kimi beğenmez orasını bilmem ama ben aylardır sabırsızlıkla bekliyorum.

• Bende denemek isterim ama kapalı betalara girmeyi sevmiyorum karakter silindiği için boşa oynamış gibi oluyorum. Oyun dediğin gibi ortaya karışık bir şey olmuş güzel gözüküyor en önemliside kasma yok diyorsun. Ayrıca key bulmakta zor founder pack almadan girme ihtimalkim düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bende denemek isterim ama kapalı betalara girmeyi sevmiyorum karakter silindiği için boşa oynamış gibi oluyorum. Oyun dediğin gibi ortaya karışık bir şey olmuş güzel gözüküyor en önemliside kasma yok diyorsun. Ayrıca key bulmakta zor founder pack almadan girme ihtimalkim düşük.

Ben kapalı betaya kayıt oldum. Founder Pack almayı düşünmüyorum. Muhtemelen key gönderirler. 25 Ekim kapalı beta tarihi.
  • Key göndermiyorlar kapalı beta keyi olan veya founder packı alanlar katılabilecek oyuna para vermeden oynayamıcaz cok garip birde beta da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 19 Ekim 2016; 11:05:28 >
  • Yeni para kazanma sistemi bu şekilde son 2 3 senedir. Erken erişim ve betalar için founder satılıp hype yapan oyunculardan para kazanıyorsun. Cash shopdan da oyun acılınca kozmetik ve boost pack ler satıyorsun. Üstüne p2w yapıcak bişiylerde eklerlerse zaten oyunun 1 ay ömrü var. Parayı oyun açıldıgında Vip almak için harcadıgını varsay founder pack ile aldıgın içerikler sadece kapalı beta key ile sınırlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Key göndermiyorlar kapalı beta keyi olan veya founder packı alanlar katılabilecek oyuna para vermeden oynayamıcaz cok garip birde beta da...

çokta önemli değil. acelem yok. tamamen açıldığında oynarım. zaten zaman geçireceğim güzel oyunlar var şuan. gw2, LOL vs vs
  • Punk4Life kullanıcısına yanıt
    1 hafta oynamak için 15.99 euro vermem şahsen ekstradan kıyafet ve 30 günlük vip versede cazip değil.
    Ziraa blade and soul ilk acıldıgında 20dk girmek için beklerdik vip ozaman işe yarardı ekstradan başka getirisi yoktu bundada böyle olucak.

Oyun 25 inden 8 ine kadar acık kalıcakmış.. Sonra ne zaman açılacagı belirli değil.

• Tamamen keyif , tercih ve bütçe meselesi founder pack yoksa open betayı beklemelisiniz. Yada etkinliklerle yaklasık çeşitli sitelerden 15 gündür closed beta key dagıtıldı. Oynamak istemeyen yada elinde fazladan bulunduran oyuncular daha uygun fiyatlara satışını gerçekleştirebilirler bunları da takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.