Şimdi Ara

Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CBT1 e katılacak arkadaslar organıze olsak.
  • sevabına eline cbt davetiye verme hakkı geçen biri varsa alabilirim. karşılığında elimde önceden alıp kullanmadığım dead island game of the year edition steam cdkeyini verebilirim. bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 31 Ekim 2016; 21:6:48 >
  • aion varsa bende varım, tabi önce iş bulabilirsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Davetiye olayı yok sanırım dostum keylerin hepsi verildi ve az bir zaman kaldı founder pack alırsan tum betalara katılım hakkı kazanıyorsun en ucuz paket alsan dahi.15 dolara alabiliyorsun paket kaybın olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 31 Ekim 2016; 22:53:01 >
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Nick bir yerden tanıdık geldi kardesım

• arkadaslar cogu arkadasımız 1-2 hafta ıcın FP almak ıstememıs fakat okudugumdan yanlıs anlamadıysam eger FP (founder pack) CBT suresınce FP suresınden gıtmıyor FP'ler open beta surecınde gerı sayıma gırıyor yanı aldıgınız founder pack ıle tum beta aşamalarına dahıl olabılıyorsunuz belkı 3 tane kapalı beta yapacaklar hepsıne erısım hakkınız olacak (BNS'de de 3 CBT surecı yasanmıstı).
    Open Beta'ya da öncelıklı erısımınız olacak ve yıne yanlıs anlamadıysam CBT'dekı verıler sılınecek fakat Open Beta'da verılerın sılınmeme ıhtımalı var yanı yaptıgınız karakterle devam etme ıhtımalınız var ayrıca oyunu onceden öğrenme imkanı da cepte. Dolayısıyla o kadar da mantıksız gorunmedı FP almak su aşamada key beklemeyın ılk kayıt olanlara dagıtıldı 3 kasım Beta sürümü yayınlanacak az bır zaman var FP almadan dahıl olmak mumkun gorunmuyor.
  • takip
  • çin serverında ingilizce patch ile denemeye çalışacağım bakalım çalışacakmı zamazingolar.

bu aralar mmorpg açlığı çekmeye başladım resmen tera online oynuyorum yokluktan idare ediyor ama yeni mmorpgler acayip ağzımı sulandırıyor noliii la bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

çin serverında ingilizce patch ile denemeye çalışacağım bakalım çalışacakmı zamazingolar.

bu aralar mmorpg açlığı çekmeye başladım resmen tera online oynuyorum yokluktan idare ediyor ama yeni mmorpgler acayip ağzımı sulandırıyor noliii la bana

O açlık bende de var hocam yıllarca Lineage2 Aion kısa bir süre Archeage ve 8 ay kadar BNS oynamıs bırı olarak kısa şu aralar iyi bir MMORPG olmaması boşluğa itti çogumuzu hatta çin serverinda Moonlight Blade bile denedim ama ıkı sanıyelık gecıkme ve dandik alfabeleri yuzunden hiçbir halt anlamadım zaten oyunu da pek begenmedım inşallah bu aradıgımız kan olur. İnşallah yayımcı firma oyunu P2W'e çevirip berbat etmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

quote:

çin serverında ingilizce patch ile denemeye çalışacağım bakalım çalışacakmı zamazingolar.

O açlık bende de var hocam yıllarca Lineage2 Aion kısa bir süre Archeage ve 8 ay kadar BNS oynamıs bırı olarak kısa şu aralar iyi bir MMORPG olmaması boşluğa itti çogumuzu hatta çin serverinda Moonlight Blade bile denedim ama ıkı sanıyelık gecıkme ve dandik alfabeleri yuzunden hiçbir halt anlamadım zaten oyunu da pek begenmedım inşallah bu aradıgımız kan olur. İnşallah yayımcı firma oyunu P2W'e çevirip berbat etmez...

my.com dağıtımcısı.

allods online gibi oyunların dağıtımcısı yani ben kesin pay 2 win olur diye düşünüyorum. ilk başta öyle gözükmese bile sonradan dönebilir.

ama oyun güzele benziyor pay 2 win mey2win ben oynarım beğenirsem. biraz daha fazla grind yaparız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Kasım 2016; 11:41:24 >

• Çin sunucusunda oynuyorum ama lag'dan pek bişe anlaşılmıyor.Paket alıp cbt'de bende başlangıç yapacağım.Ufak bi ekibimiz var katılım göstermek isteyenler pm ile ulaşabilir.

• PM'e gerek yok kardesım hepımız burdayız gırerız oynarız beraber. Oynamak ısteyenlerle herkes oyun ısmını yazsın.
  • çin serverında oyunu denemeye başladım 280 ping olsada en azından founder pack alıp almama konusunda fikir verir diye düşünüyorum. twitchde onlineım bilginiz olsun imzamda twitch kanalımın linki mevcut ilgilenen olursa^^
  • Şimdi oyunun p2w olup olmama konusu açılmış. Oyun p2w olucak arkadaşlar kimse kendini kandırmasın buna hazırlıklı olun. Çin tabanlı oradan gelen oyunların genel olarak sistemi bu şekilde zaten. Founder pack içeriklerinde de bunu farketmiş olmanız gerekiyor.
    Bu oyunun ömrü de aşagı yukarı open betadan sonra max 3 ay dayanırsa öpüp başınıza koyun. Daha sonra hype biter kitlesini kaybeder. Kalan ufak kitlesiyle tıngır mıngır devam edecek. Oyunu oynacak kitlenin %80 i zaten bunu bilerek oynuyor. Bende founder pack sahibiyim. Bunları çok dert etmeyin. Alışkın olduğunuz mmorpg sektörü biteli zaten çok uzun zaman oldu. Keyfini çıkarana kadar oynayın daha sonra gündemde ne varsa ordan devam.
  • P2w olmayan oyun ararsak zaten zor işimiz ama onemli olan ne derece p2w olacak ornegin bns p2w oranının en az oldugu oyun olsa da sonuc olarak p2w ama oyun oyuncusunu bu anlamda fazla hırpalamadı oyuncu kaybetmesinin sebebi oyunun cok fazla rutine baglamasıydı ayrıca open world pvpsının yok denecek kadar zayıf kalmasıydı serverların ayakta kalması için para kazanmak şarttı buna saygı gostermek gerek ama archeage deki durum cok agır bir p2w sisteme dayalı olması para odemeden resmen demo oynar gıbıydık denge gozetırlerse cok sorun olmaz onemli olan oyun sisteminin tatmin edıcı olması tepkıler oldukca ıyı bız de ıkı gun sonra deneyıp gorecegız şans vermek gerek

• oyunu çin serverında 12lvla kadar denedim 1 saat felan oynadım sonradan ping fenalık geçirtti

ama iyi oldu en azından oyuna girip birebir grafikleri dünyasını uçmasını felan denedim. merakımı giderdim en azından :D
  • ah ulan archeage, yazik ettiler sana

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Nasıl umut vaad edıyor mu bari

• Oyunda open beta açıldığın da bütün founder packlı olanlara beta ertelenmesinden dolayı premium +9 ek süre verilcek yani 39 69 99 premium süreleri olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 1 Kasım 2016; 17:55:12 >
  • quote:

oyunu çin serverında 12lvla kadar denedim 1 saat felan oynadım sonradan ping fenalık geçirtti

ama iyi oldu en azından oyuna girip birebir grafikleri dünyasını uçmasını felan denedim. merakımı giderdim en azından :D

nasıl beğendin mi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.