Şimdi Ara

Revelation Online - Güzel Bir Tanıtım Videosu- 2016 sonuna doğru Açık Betası geliyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geceli gündüzlü oyunun içine girdik çıktık. Asya kafası theme , düz grafiklerden ziyade end game e dogru oyunun sundukları güzel. Pvp sini beğendik. Hala oynuyoruz. Oyun pek solo dostu değil. Sürekli girip çıkmanız gereken günlük raidler var. Bunun için sabit premade bir partiye ihtiyacınız var. Bunları yapmazsanız gerekli itemlari yüksek tecrübe puanlarını kaçırıp çok geride kalırsınız. Etkinlikler çok . Kapalı betanın sundugu son leveldayım. Sürekli savaşlara giriyorum. Bu arada çeviri gelmezse hala rusça ve çince kursuna ihtiyacınız olacak.

Cbt 2 de oyun 59 level a yükselip %20 içerik daha eklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punk4Life

Geceli gündüzlü oyunun içine girdik çıktık. Asya kafası theme , düz grafiklerden ziyade end game e dogru oyunun sundukları güzel. Pvp sini beğendik. Hala oynuyoruz. Oyun pek solo dostu değil. Sürekli girip çıkmanız gereken günlük raidler var. Bunun için sabit premade bir partiye ihtiyacınız var. Bunları yapmazsanız gerekli itemlari yüksek tecrübe puanlarını kaçırıp çok geride kalırsınız. Etkinlikler çok . Kapalı betanın sundugu son leveldayım. Sürekli savaşlara giriyorum. Bu arada çeviri gelmezse hala rusça ve çince kursuna ihtiyacınız olacak.

Cbt 2 de oyun 59 level a yükselip %20 içerik daha eklenecek.

Pvp iyiyse başlanır. P2w olma potansiyeli nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pvp güzel. Fp2 bir mmorpg bir oyun oynuyorsanız. Bugün olmasa yarın sokuştururlar illaki ufak tefek bişiyler. Hangi oyun değil ki ? Çin oyunu potansiyel var tabiki.
  • oyun ilk bakışta dandik kötü bir görüntü veriyor fakat end game konusunda özellikle pvp konusunda sabredilirse endgame'de ters köşe yapacak gibi duruyor.
  • betada oynuyorum şuan dayanadım gittim aldım blade and soul'un efekt olarak yanından bile geçemez onu net olarak söyleyim oyun zevki olarak şuan pişmanım ama benim oyun amacım tamami ile pvp diğerleri önemli değil orada istediğimi bulursam oynamaya devam ederim.
  • benim hoşuma gitmedi özellikle mu legend oynadıktan sonra bu sarmadı nontarget belki birbirinden farklı oyunlar olabilir ama ben ısınamadım
  • tkp
  • quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

benim hoşuma gitmedi özellikle mu legend oynadıktan sonra bu sarmadı nontarget belki birbirinden farklı oyunlar olabilir ama ben ısınamadım

Hocam peki mu legend action combat mı yoksa otomatik tab target mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

Orijinalden alıntı: qo0oki

benim hoşuma gitmedi özellikle mu legend oynadıktan sonra bu sarmadı nontarget belki birbirinden farklı oyunlar olabilir ama ben ısınamadım

Hocam peki mu legend action combat mı yoksa otomatik tab target mi ?

U Legend is the highly anticipated action MMO and follow-up to MU Online. It features fluid and stunning hack 'n' slash combat, content that caters to both solo and party play, and a deep and intriguing world that will satisfy new players and fans alike.

hocam tanıtımda aksiyon mmo Hackn Slash olan bir oyun 2 D tepeden görüyporsun oldukça güzel grafikleri var
  • 16 euroluk pakette 1 aylık pre, beta erişimi ve title mi var sadece? Baya bildiğin çöpmüş o zaman. 50 100 euro luk farklı paketlerde vardı, f2p çıkacak ve ne olacağı belli olmayan bir oyuna bu paraları nasıl istiyorlar hayret ediyorum. guild wars 2 20 euro iken cidden enteresan geliyor bu paralar bana. Oyun güzeldir her ay premium alırsın onda sorun yok onu bende yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

16 euroluk pakette 1 aylık pre, beta erişimi ve title mi var sadece? Baya bildiğin çöpmüş o zaman. 50 100 euro luk farklı paketlerde vardı, f2p çıkacak ve ne olacağı belli olmayan bir oyuna bu paraları nasıl istiyorlar hayret ediyorum. guild wars 2 20 euro iken cidden enteresan geliyor bu paralar bana. Oyun güzeldir her ay premium alırsın onda sorun yok onu bende yaparım.

millet çatır çutur alıyor vallahi bende anlamıyorum. ben 10 dolar verirken bile oyuna bi ton araştırma, deneme trial yapıyorumda öyle alıyorum oyun. sanırım devir tüketim devri olduğundan insanlar acımıyor biz eski kafada kalmışız
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Tüketim devri dedin bak şöyle olacak ;
    Parası olan en pahalı paketi alıyora oyuna önde başlıyor ve herkesi geride bırakıyor. 2-3 ay zevkini alıyor sonra oyunun oyuncu sayısı düşmeye başlıyor çok ciddi oyuncu kaybı yaşanıyor ve oyun blade and soul gibi hale geliyor.

Oyunların para kazanmasına karşı değilim ama bunu çok yanlış şekilde yapıyorlar.
    Your character can move faster and teleport anywhere, 5 respawns in instances

vb avantajlar founder pack alanlara verileceklerden sadece bir kaçı. Bu özelliklerin hepsini premium adı altında sat her ay 10-15 dolar euro neyse verip alalım ama founder pack lerden parayı vuracaklar ya 80 euro ya 3 ay bu özellikleri satıyorlar bu oyunu ciddi oynamak siteyen biride almak zorunda diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.