Şimdi Ara

ANKET-----N73-----K790İ-----K810İ-----ANKET (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • K810i ama tabi K850i yi beklersen daha iyi olur
  • evet k850i yi beklemeli
  • kamerada n73 daha iyi diyen arkadaşlar herhalde hiç k810 kullanmamışlar veya n73 le yanyana getirmemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 6 Ekim 2007; 22:17:32 >
  • K790i K810i nin kamerasıyla N73 ün foto çekimi karşılaştırılamaz. Cyber Shot, Best Pic özelliklerinin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz herhalde. Best Pic yıldırımı bile yakalayabiliyor. Dijital foto makineleri bile yakalayamıyor. Gerisi boş...
  • kamera içinse k810
  • k810i derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Her türlü N73 tabiki. K790i ya da K810i'nin üstün olduğu tek yanı yok.

• Yeryerde bu tartışma yapılıyo ama buna bir son getirmek gerek ben N73 kullanıcısıyım aynı zamanda uzun süre W810 kullandım yorumda okjektif olmaya çalışıyorum bi kere tavsiye isteyen arkadaş öncelikle nelere önem veriyosun bunları söyleki bizde ona göre yazalım onu dışında teknik olarak bakarsak N73 K810 ve K790 dan üstün gelelim ince detaylara
    K810 bir fotoraf telefon N73 multimedya telefonu K810 gece çekimlerinde N73 den daha başarılı gündüz çekimlerinde K810 daha düz rekleri verir N73 daha canlı gündüzde aralarında netlik olark bir fark yok Videoda ise SE nin neden yaptığını bilmediğimiz telefonlara düşük video çözünürlüğü koyma alışkanlığı var K810 berbat video kaydeder N73 çok daha iyi video kaydeder video izleme konusuna gelince N73 ün syimbian olma ve büyük ekranının büyük avantajı var telefona Xdix veya birçok formatta video atabilir büyük ekranda net seyredebiliriz
    Müzik konusunda W810 un kulaklıkları süperdi N73 ün içinden çıkan HS23 model kulaklık berbat ancak AD-41 dönüştürücü alırsanız çok iyi verim alırsınız K810 dada W810 un kulaklığını alırsanız iyi verim alırsınız ama aynı bass kalitesi alınamaz k810 basları iyi vermiyo bizzat dinledim Müzik çalar konusunda K810 un basit müzik çaları var N73 ün ilk versiyonundaki gibi ama yazılım attığınızda nokianın yeni jenerasyon müzik çaları geliyo Albüm kapakları ve ayar bakımından daha iyi bir müzik çalar dilerseniz Jukebox adlı 10 bant ekolayzeri olan programıda atabilirsiniz bunu K810 da yapılamaz,Bunun dışında işletim sistemi konusuna gelince syimbian ile java arasında daglar kadar fark var bunu biliyoruz heralde syimbian javaları açabilir ama java syimbianı desteklemez,Syimbianı geliştirebilirsiniz Müzik,MSN,ROTATE ME,NOKİA MAPS gibi birçok programda javada bu kadar geniş program kütüpanesi yok syimbianın olumsuz yönleri yokmu var nedir telefonu yavaşlatır gerekli şeyleri yapmassanız lifeblog u kapatma vs telefon yavaşlar bende böyle bir sıkıntı yok,tekrarlıyorum N73 K810 dan daha iyi bir işlemciye sahip ama daha yavaş sebebi syimbian Gelelim son detay oyuna N73 yeni jenerasyon ngage yi destekliyo ve oyunların çoğu 3D grafikli harika oyunlar fifa 07 oynuyan bilir

şimdi bu kadar detaya girdim görüyoruzki Video,Program,Oyun,Müzik gibi birçok şeyde N73 daha başarılıdır
    ama fotoraf kalitesi işlevsellik olarak k810 üstün bu reddedilemez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.