Şimdi Ara

!!![Anket] Psp de En eğleceli multiplayer oynanan oyun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Psp de En eğleceli multiplayer oynanan oyunu seçiyoruz...Sizde oylamaya katılırsanız sevinirim.

En fazla 3 oyun söyliceksiniz her sölenen oyun o oyuna +1 puan getirecek sölenen oyunları buraya yazacağım ve oylamaya katılmış olucaklar..

Oylama 25 Eylül de sona ericek..

iyi forumlar

OYLANANLAR

Resistance : Retrubution +7

MGS Portable Ops +3

Killzone Liberation +5

Test Drive Unlimited +2

SOCOM: Fireteam Bravo 2 +1

NFSCarbon +1

N+ +1

FF Dissidia +1

Oylamaya katılanlar: .:BBR:. CBA CANSIN10 Kazekage* CaRbOnxx wzzk PLATINIUM ConCarnage th3_dark_knight DoGuBabaa kemal_raul i3ulutz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 25 Eylül 2009; 16:38:05 >

• 1. Test Drive Unlimited

2. Resistance : Retrubution

3. MGS Portable Ops
  • Resintance Retribution

Killzone Liberation
  • N +
  • Resmimde görüldüğü gibi Portable Ops
  • Test Drive Unlimited

Resistance : Retrubution

Killzone Retribution

• Başlık ve mesajlar arasında sanki bir çelişki var gibi.
    "Online destekli" derken kastedilen nedir? Infrastructure Mode mu yoksa Ad-Hoc Mode ile oynanabilen oyunlar mı?

Şahsen başlıktan Infrastructure desteği olan oyunları kastettiğinizi çıkardım.Fakat yukarda yazılan bazı oyunlarda internet bağlantısı ile online oynama imkanı yok.

Eğer kastedilen bu oyunlar ve sunucu desteği ise;

1-Killzone: Liberation
    2-Resistance: Retribution
    3-SOCOM: Fireteam Bravo 2

oyumu üzülerek bu oyunlara veriyorum çünkü tarz olarak hiçbirini sevmiyorum.
    EA'in yarış ve spor oyunlarının neredeyse tamamı int. üzerinnden oynanabiliyor fakat sunucularında gecikme ve kopmalar oluyor çoğu zaman.

Fakat eğer Ridge Racer ve Burnout' da psp'de online modu olsaydı, bu ikisi son derece eğlenceli oyunlar haline gelirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 18 Eylül 2009; 23:35:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    15 yıl önce açıldı
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NFSCarbon Multiplayer bölümü asla boş durmuyor.
  • fifa,nfs gibi oyunları falan da ekleseniz anket daha güzel olabilir .

1. resistance
    2. killzone
  • Resistance : Retrubution
    Killzone: Liberation
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Başlık ve mesajlar arasında sanki bir çelişki var gibi.
    "Online destekli" derken kastedilen nedir? Infrastructure Mode mu yoksa Ad-Hoc Mode ile oynanabilen oyunlar mı?

Şahsen başlıktan Infrastructure desteği olan oyunları kastettiğinizi çıkardım.Fakat yukarda yazılan bazı oyunlarda internet bağlantısı ile online oynama imkanı yok.

EA'in yarış ve spor oyunlarının neredeyse tamamı int. üzerinnden oynanabiliyor fakat sunucularında gecikme ve kopmalar oluyor çoğu zaman.

Fakat eğer Ridge Racer ve Burnout' da psp'de online modu olsaydı, bu ikisi son derece eğlenceli oyunlar haline gelirlerdi.

Kızmayın fakat. XLink Kai demek istiyorum. Çünkü online oyunun keyfi onunla çıkıyor. Monster Hunter oynamak ise farklı bir zevk =)

• Güncellenmiştir oylarınız için teşekürler...(Oylama devam ediyor..)

@AlperXp xlin kai yi wi-fi linke mi kullanıyorsun?
  • Valla şu anda anlatsam anlamazsınız. Çünkü çok uğraştım yaptım olmadı yaptım olmadı değiştirdim internetten araştırdım fixlere baktım driver yükledim öyle yaptım böyle yaptım sonunda bağladım. Azimle s-çan taşı delermiş misali yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Başlık ve mesajlar arasında sanki bir çelişki var gibi.

Kızmayın fakat. XLink Kai demek istiyorum. Çünkü online oyunun keyfi onunla çıkıyor. Monster Hunter oynamak ise farklı bir zevk =)

Tabiki öyle ama XLink Kai işin içine girince neredeyse tüm oyunları online oynamak mümkün oluyor zaten.
    sanırım başlığın amacı kendiliğinden infrastructure desteği olan oyunları seçip tavsiye etmek.

• quote:

Valla şu anda anlatsam anlamazsınız. Çünkü çok uğraştım yaptım olmadı yaptım olmadı değiştirdim internetten araştırdım fixlere baktım driver yükledim öyle yaptım böyle yaptım sonunda bağladım. Azimle s-çan taşı delermiş misali yani :D

ya onu demiom wi-fi link le yaptın dimi bide nerdenn aldın?
  • Resistance : Retrubution
  • FF Dissidia
  • quote:

Orijinalden alıntı: moy203

quote:

Valla şu anda anlatsam anlamazsınız. Çünkü çok uğraştım yaptım olmadı yaptım olmadı değiştirdim internetten araştırdım fixlere baktım driver yükledim öyle yaptım böyle yaptım sonunda bağladım. Azimle s-çan taşı delermiş misali yani :D

ya onu demiom wi-fi link le yaptın dimi bide nerdenn aldın?

Abim eskiden babamın laptopu için almıştı onu kullandım wi-fi link almadım özel... bildiğin normal yani fakat sitesinden indirdiğim son driverda xlink kai desteği vardı...
  • test drive i iki kere yazmissin ;)
  • Güncellenmiştir Anketin süresi 25 EYLÜL e kadar uzatılmıştır...

iyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.