Şimdi Ara

[ANKET] Sizce Papaz Brunson Serbest Bırakılacak Mı? [MAHKEME 12 EKİM'DE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

[ANKET] Sizce Papaz Brunson Serbest Bırakılacak Mı? [MAHKEME 12 EKİM'DE]

(En Son Oy Tarihi: 11.10.2018)
Giriş
  • Bildiğiniz üzere Papaz Brunson'ın olayı ardından ABD'nin yaptırımları ile birlikte gelen ekonomik uygulamalar Dolar/TL'de acımasız bir grafik oluşturdu.

Konunun dışında ise Trump'ın Erdoğan ile görüşmesinin ardından dolarda gözle görülür bir anlık düşüş yaşandı. (%2)

Burada değinmek istediğim konu ise el ele kameralara poz vermelerinin kura etkisi bu kadar büyük iken acaba papaz salınırsa ekonomistlerin tahmini dolarda ciddi düşüş, bir diğer deyiş ile TL'de değer kazancı olacağı yönünde.

Fakat ortada şöyle bir durum var; eğer papaz salınırsa konu üzerinde o kadar atıp tutan AKP tarafı, çoğunlukla Erdoğan, lafının üstüne oturmuş olacak, bu da AKP tarafında bir oy kaybına neden olmalı(pek sanmıyorum ama), fakat eğer salınmazsa dolarda gözle görülür bir yükseliş olacak.

Sözün özü, sizce Erdoğan(mahkeme demiyorum artık anlayacağınız üzere) papazı serbest bırakıp oy kaybını göze alarak TL'nin değer kazanmasını mı tercih edecek
    yoksa papazı içeride tutup itibarını(!) yükseltecek ve TL'nin değer kaybına göz mü yumacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mw1337 -- 2 Ekim 2018; 23:22:30 >

• Papaz serbest bırakılmazsa 1 dolar 10 tl olur
  • Bunu defalarca yazdim en son konusunu da açtım Erdoğan'a sunulan seçeneklere göre Erdoğan birini seçeceğini de belirtmiştim . En makulu serbest olması gibi gözüküyor
  • Ya serbest bırakılırsa kim dert edecek Allah aşkına bırakın bu ayakları. Düşünün koyu Akp'li biri rahip bırakıldı diye vay nasıl serbest kalır Reise artık oy yok falan mı diyecek? Buna gerçekten inanıyor musunuz? Ulan o kadar şey oldu semazen gibi döndüler değişen bir şey yok. Bunların çoğunun dini imanı para. Serbest kalıp dolar düşse ekonomi şahlandı, Reis oyunu bozdu sanar bu zihniyet.
  • piyasalar serbest bırakılmasını satın aldı zaten.
  • Salınırsa 5.65 salınmazsa 6.20 dediler uzmanlar dedi bunu fiyatlamışlar.
  • 2002de akpyi abd kurmusdur fabrika ayarlarina geri dondu akp..

Damat ferit pasa zaten ekonomiyi teslim etdi ben bilmem agam biliri yapti..

Ulkede hukuk kalmadigindan guguk oldugundan saraydan 1gun once hakime tel acilir ve serbest biraktirir ise dolar 5.50.

icerde tutarsa dolar 6.50i gorur.
  • EE hani papazları takaslıyacaktık?

• reserv alalım, fetönun ajanı diyen akpliler nasıl döncek acaba
  • Benim de tahminim serbest bırakılacağı yönünde fakat içimden bi ses tam tersi olacak diyor hayırlısı.
  • Ümmet demeyi bırakıyorum artır semazen oldular döne döne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.