|
İmam Hatip Mezunu Elif Can Yetim, THY'de Data Analiz ve Raporlama Direktörü Olarak Atandı
İmam Hatip Lisesi mezunu Elif Can Yetim, Türkiye Hava Yolları'nda (THY) Data Analiz ve Raporlama Direktörü olarak atandı. Bu atama, Elif Yetim'in kariyerinde önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.
Elifcan Yetim, sektördeki tecrübesiyle tanınıyor. Daha önce farklı kurumlarda veri analizi ve raporlama alanlarında görev aldı. Yetim, ayrıca LinkedIn platformunda aktif bir kullanıcı olarak sektörle ilgili içerikler paylaşıyor.
Elif Can Yetim'in THY'deki görevinde, veri analizi ve raporlama ekibini yönetmesi ve şirketin stratejik kararlar almasına yardımcı olacak içgörüler sağlaması bekleniyor. Bu atama, THY'nin dijital dönüşümüne ve veri odaklı yaklaşımına olan bağlılığını gösteriyor.
Yetim'in atanması, sektördeki diğer genç profesyoneller için de ilham verici bir örnek teşkil ediyor. Elifcan Yetim kimdir diyenlere, bu atama, azim ve sıkı çalışmanın her alanda başarıya ulaşmanın anahtarı olduğunu gösteriyor.