Şimdi Ara

Yeni Açılan, Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haluk Bayraktar: "Geleceğimizin Hezarfenlerini ve Vecihi'lerini yetiştirmeyi hedefliyoruz"

50 öğrenci alınacak

1 yıl İngilizce hazırlık okulu olacak.

Her bir öğrenci asgari ücret kadar burs alacak

Baykar grubundaki uluslararası uzmanlar derslere girecek.

Öğrenciler dışarıdan savunma sanayi ile ilgili beceri eğitimi almak için yer aramayacak,

Doğrudan Baykar'da beceri eğitimini alacak.

her bir öğrencinin asgari ücret kadar burs aldığı yerde patladım, adamlar üni girmeden, odtü cengten mezun olmuşçasına daha şanslı bir iş imkanı buldular bile

• Haluk Bayraktar:

"İstanbul'da savunma, havacılık ve uzay alanında ilk kez açılan Baykar Milli Teknoloji MTAL'de gençlerimiz, ülkemizin çok ihtiyaç duyduğu "Havacılık ve Uzay Teknolojisi" alanında itki sistemleri, elektronik sistemler, tasarım ve imalat dallarında, "Bilişim Teknolojileri" alanında ise yazılım geliştirme dalında eğitim ve öğretim görecekler.

• Bence bu tür şeyler daha fazla olmalı. Spesifik alanlara yönelik az ama öz öğrenciler yetiştirilmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

ve sadece baykar, tubitak gibi kurumlarla da sınırlı kalmamalı her ilde en az 1 tane olup böyle özel yetenekli öğrencileri oraya almalılar istihdam sağlanmalı

• Var olan liseleri bitirmeye calismasaniz daha ekonomik olurdu sanki (sahsi gorus)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı yeteneklere yoğunlaşan liseler görmek iyi iş

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an lise mi kaldı zaten herkes açığa geçiyor. En bilindik liseler hariç liselerin ortam hariç hiçbir anlamı kalmadı, üzücü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

En bilindik liseler bile artik neredeyse isim/okudugun kitle/mezun networku disinda manasiz kaldi. Bizim okulun cok değil en fazla 10 sene once dogrudan odtu lablarini kullanma hakki vardi mesela, bu tarz okullari sindirmek icin iyi olan yanlarini kaldirmaya calismasalar ve yerine "ben yaptim" demelik kendi okullarini acmaya calismasalardi her sey son derece duzgun ilerlerdi. Sosyal bilimci/burokrat yetistirmek icin kendi kartal imam hatiplerini olusturdular, olimpiyata girmek icin tubitak fen uydurdular eger gecen sene duzelmediyse ellerinde patladi, simdi de bu cikiyo, sadece israf yahu. 7 yillik anadolu lisesi+son senesi bildiginiz uni hazirlik gibi olan 3 senelik fen liselerini bozmanin ne manasi vardi yaw.

Acilen az miktarda fen lisesi ve onlara denk olacak sosyal bilimler liseleri uzerine anadolu liseleri, gerisi icin de meslek lisesine yonlendirilebilen duz liseler ve daha spesifik teknik liseli modele donmek lazım

Son not olarak, su herkes aciga geciyor muhabbetinin önüne gecmek icin herkes uni okuyacak algisini da yikmak lazim, az miktarda insan lisans diplomasina yonelirse zaten bu sektor degisir, az miktarda lisansa yonelen insan olunca da hem daha iyi eğitim verirsin okullarda hem de aciga gecip at yarisinda basarili olmaya calisma orani baya azalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 31 Mayıs 2023; 16:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okula alım sistemi tanıdık yardımıyla mıymış peki?

• 4 sene önce aselsan lise açmıştı. keşke gitseydim o zaman da diyordum bunu ancak çok riskliydi böyle düşüneceğimi bilmeme rağmen gitmedim/gönderilmedim. bu tarz yerler aşırı mantıklı muhtemelen uçuk maaşlara çalışacaklar

• CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

Sınav varmış.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Şu an da yüzdelik dilim olarak kaliteli yerdeydi yanlış hatırlamıyorsam orası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.