< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Eylül 2016; 14:51:45 > |
Web Tasarımı ve Kodlama (Anadolu Üniversitesi AÖF)
Web tasarımı ve kodlamaya ilgi duyuyor ancak nereden başlayacağını bilmiyorsan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin (AÖF) Web Tasarımı ve Kodlama ön lisans programı senin için iyi bir seçenek olabilir. Bu program ile uzaktan eğitim yoluyla web tasarımı ve kodlama alanında temel bilgi ve beceriler edinebilirsin.
Programın İçeriği:
Web Tasarımı ve Kodlama ön lisans programı, web sitelerinin tasarımı ve geliştirilmesi için gerekli olan temel prensipler ve teknolojileri kapsar. Programda yer alan bazı dersler şunlardır:
- Web Tasarımı Temelleri
- HTML ve CSS
- JavaScript
- Veritabanı Yönetimi Sistemleri
- Web Programlama
Programın Avantajları:
- Uzaktan Eğitim: Programı dilediğin yerden ve zamanda takip edebilirsin.
- Esneklik: Derslerini kendi hızında ve programına uygun olarak tamamlayabilirsin.
- Uygun Fiyat: AÖF programları devlet üniversiteleri arasında en uygun fiyatlı programlar arasındadır.
- İş İmkanları: Web tasarımı ve kodlama alanında mezun olan kişiler web tasarımcısı, web geliştirici ve yazılım mühendisi gibi çeşitli pozisyonlarda çalışabilirler.
Kimler Başvurabilir?
Web Tasarımı ve Kodlama ön lisans programına lise veya dengi bir okul mezunu olan herkes başvurabilir.
Dersler Zor mu?
Programın dersleri temel düzeydedir ve web tasarımı ve kodlama alanına yeni başlayanlar için uygundur. Ancak her programda olduğu gibi başarı elde etmek için düzenli çalışma ve çaba gerekir.
Önü Açık mı?
Web tasarımı ve kodlama alanı sürekli gelişen ve talep gören bir alandır. Mezun olan kişiler web tasarım ve geliştirme sektöründe iş bulma konusunda iyi şanslara sahiptirler. Ayrıca, programı başarıyla tamamlayanlar Görsel İletişim Tasarımı lisans programına dikey geçiş yapabilirler.
Nasıl Başvurulur?
Anadolu Üniversitesi AÖF Web Tasarımı ve Kodlama ön lisans programına başvurmak için ÖSYM'nin Açıköğretim Programları ve Sınav Sistemi (ÖBPSS) sınavına girmen gerekir. Başvuru tarihleri ve diğer bilgiler ÖSYM'nin resmi web sitesinde duyurulur.