Şimdi Ara

Anket -- TIP gelecek mi TIP ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Anket -- TIP gelecek mi TIP ?

(En Son Oy Tarihi: 26.7.2016)
Giriş
  • Forumdaslarim siralamam 16700. Kafkas tip gecen sene 15.500 yakin dogu tam burslu ingilizce 16.100 ile kapatmis bu ikisi gelebilir mi bana , tipa girebilecek miyim ?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spearman_2434 -- 23 Temmuz 2016; 19:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Sonuç belli gibi... Güzel bi diş yazmanızı öneririm.
  • upppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koygocuren

Sonuç belli gibi... Güzel bi diş yazmanızı öneririm.

teşekkürler
  • up and up and up
  • son up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spearman_2434

Forumdaslarim siralamam 16700. Kafkas tip gecen sene 15.500 yakin dogu tam burslu ingilizce 16.100 ile kapatmis bu ikisi gelebilir mi bana , tipa girebilecek miyim ?

Tesekkurler

tıpta okuyorum açıkçası iyi bi tıp gelmez gelse de van gelir vana da gitme üni ler de kapandı malum bence iyi diş fakülteleri de kazanıyosun diş yaz ben de şahsen senin sıralamanda olsam diş yazacaktım senden daha düşük 19k da kuzenim var ona da aynısını dedim diş yaz diye ama tutturmuş özel tıp dişi küçümsemeyin diş iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw4265

quote:

Orijinalden alıntı: spearman_2434

Forumdaslarim siralamam 16700. Kafkas tip gecen sene 15.500 yakin dogu tam burslu ingilizce 16.100 ile kapatmis bu ikisi gelebilir mi bana , tipa girebilecek miyim ?

Tesekkurler

tıpta okuyorum açıkçası iyi bi tıp gelmez gelse de van gelir vana da gitme üni ler de kapandı malum bence iyi diş fakülteleri de kazanıyosun diş yaz ben de şahsen senin sıralamanda olsam diş yazacaktım senden daha düşük 19k da kuzenim var ona da aynısını dedim diş yaz diye ama tutturmuş özel tıp dişi küçümsemeyin diş iyidir

Teşekkürler benim ailemde %50 özel tıp peşinde ki durumumuz da iyi değil çadırda kalıcaz herhalde
    Bahçeşehir için uğraşıyorlar

• sıralamaların okadarda ilerleyeceğini düşünmüyorum en fazla 200-300 kişi değişir. ama canını sıkma diş gibi güzel bir bölümü güzel bir yerde okuyabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.