< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedamaster -- 17 Temmuz 2024; 9:33:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıp gelir mi?
-
-
hocam hemen hemen aynı durumdayız ben de obpden 29100 e geriledim
-
benş de 3k geri attı 25k yapmıştım büyük ihitmal gelmeyecek de tıp
-
Hocam gelir diyen de var gelmez diyen de var bilemedim ben de 25 k yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Totem yapmaniza gerek yok girersiniz tıpa.
Ben girer miyim hocam 29190
Gelir
Girersin merak etme. Yalnız ucundan girerseniz dandik paketten messi havalarına girmemenizi öneririm.Genelde ucundan girenlerde ayri bir ego oluyor niye bilmiyorum.Mesela bizim fakültede genelde havaya giren yt kanalı falan acan tipler hep sondan girenler.
Hocam havaya girmem ctf kazansam da girmezdim ben istediğim mesleği yapmak istiyorum sadece peki ucundan derken kars mı gelir yoksa maraş v.s gelir mi
Bence 28k üstü hepsinin gelme ihtimali var.Yani son sıradaki fakültelerden birine yerleseceksiniz buyuk ihtimal ama bu sonlar hep yer degistiriyor birbirleriyle.Maras gelip kars gelmeyebilir mesela.Kesin bir şey söyleyemem ama bence bir tıp fakültesine yerlesirsiniz.
yerleşelim taşra havası alalım artık uzmanlığı güzel bir yerde yaparız 85 obp olmasa şimdi banko tıptı
-
siz ne okuyorsunuz hocam dicle makina diyesim var da
-
Tıp okuyom.İsim troll.
hocam 528 kişilik bir artış var eğer mühendislikten tıpa bi kayma olmazsa kazanırsınız
-
Umarım yerleşiriZZ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım hocam 1 ayda bunu bekleyeceğiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X