Şimdi Ara

Anket yapsam oy verir misiniz? (Araştırmaya Başladım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anket yapmayı düşünüyorum arkadaşlar eğer rağbet görürse yapıcam.

Mod arkadaşlar konuyu silmez ve taşımazsanız sevinirim. anket yapıcam çünki konudışında kalması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnOFF -- 14 Ekim 2007; 3:38:26 >

• "Anket yapsam oy verir misiniz?" diye anket açsaydın bari ya

şaka biyana böle konu açıcağına direk açsaydın ya... neyle ilgili olduğuna bağlaı silinip silinmemesi yada taşınması....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

"Anket yapsam oy verir misiniz?" diye anket açsaydın bari ya

şaka biyana böle konu açıcağına direk açsaydın ya... neyle ilgili olduğuna bağlaı silinip silinmemesi yada taşınması....

eğer katılım olacaksa gerçekten çalışıp araştırıp sağlam bir anket düzenlicem. Öyle böyle bir anket olmayacak. Ne biliyim belkide donanımhaber tarihinin en sağlam anketi olacak. Hem güldürecek hem düşündürecek bunların yanındada öğreticek. Ama katılıma bağlı.

• valla sana bağlı .. aslında herşeyi kendin sölemişsin... sıkmayan bi anketse tam DH lik....
  • quote:

valla sana bağlı .. aslında herşeyi kendin sölemişsin... sıkmayan bi anketse tam DH lik....

Neyse pek ilgi yok bu anket olayına
  • yap azını kırıyım katılcam
  • Sen yap bakalım bi biz arkadan yetişiriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yap yap sen.... bu konuya ilgi olmaması ankete ilgi olmicağını göstermez... sen aç bakalım bi bakalım.. hemen şimdi aç..
  • ama böyle önden sorunca anket olayının tılsımı kaçıyor yapacaksan hemen yap anketi gazı kaçmadan
  • Evet arkadaşlar saat 04:00 e geliyor. Ve konuya rağbet var denilebilecek kadar var. Yalnız anket sağlam olacak. O yüzden çalışmalara başlıyorum

Allahım sen beni utandırma yarabbim
  • hadi bakalim
  • görmedim ben anket saat 5i geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

quote:

"Anket yapsam oy verir misiniz?" diye anket açsaydın bari ya

eğer katılım olacaksa gerçekten çalışıp araştırıp sağlam bir anket düzenlicem. Öyle böyle bir anket olmayacak. Ne biliyim belkide donanımhaber tarihinin en sağlam anketi olacak. Hem güldürecek hem düşündürecek bunların yanındada öğreticek. Ama katılıma bağlı.

Cem Yılmaz duymasın

• Hangi anket iyidir. Hangi ankete oy verilir .Bir uzmana danışmak gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.