Şimdi Ara

### ANKi ROCK FEST 2007 ###

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 Haziran tarihinde başlayacak festivalde, her gün farklı sayılarda olmak üzere toplamda otuzu yakın grup sahne alacak. AnkiRockFest 2007 Düşyolu Organizasyon (Ankara) ve Tasarımevi (İstanbul) ortaklığında, Çankaya Belediyesi'nin işbirliği ile Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde açık hava festivali olarak gerçekleşecek. Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri, Atakule'ye 9,5 kilometre mesafede olup, 244.906 metrekare alana sahip dev bir tesistir. Bu tesisin 25,300 metrekaresi çim alandır. Şehir merkezine çok yakın mesafedeki Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesislerine ulaşım belediye otobüsü ve dolmuş ile de sağlanmaktadır.

AnkiRockFest 2007 beş gün sürecek. Konser programının yanı sıra 40,000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği yiyecek, içecek, çarşı ve eğlence alanlarından faydalanılırken, farklı aktivitelere katılınabilinecek. Ayrıca, sponsor firmalarla iç içe etkileşim kurulabilecek bir organizasyon olarak sunulmaktadır.

Festival ulusal ve küresel olaylara dikkat çekerek, toplumsal sorumluluk görevini yerine getirmeyi hedeflemektedir. Bugün küresel bağlamda yaşanan küresel çevre sorunları tüm dünya ülkelerinin gündeminde ilk sıraya yerleşmiştir. Sanayileşme ve çevreye duyarsızlık gibi sorunların beraberinde getirdiği küresel kirlilik hepimizi ortak bir bilinç ve sorumluluk doğrultusunda hareket etme noktasına getirdi.
    AnkiRockFest 2007'de sanatçılar, müzikseverler, festivale katılan tüm kurum ve kuruluşlar kısaca konuya duyarlılık gösteren tüm kesimler tek bir ağızdan seslenecek, DÜNYA İÇİN ROCK...

ANKİ ROCK FEST 2006 HAKKINDA

2006 yılında ilki gerçekleşen AnkiRockFest 30,000 kişinin katıldığı bir rock müzik platformu olarak Türkiye'nin en iyi rock müzik sanatçıları ve 16 sponsor kurumun birlikteliği ile büyük bir organizasyona sahne oldu.
    Ankara ve çevre illerden müzikseverler kaliteli bir organizasyonda rock müzik etrafında toplandı. Bu oluşum Ankara'nın kültür, sanat ve eğlence hayatına yeni bir değer ve canlılık katarken, bir yandan da Anadolu'da gerçekleşen en büyük müzik festivali olma özelliğini kazandı.

AnkiRockFest 2007'de sahne alacak olan gruplar şöyle;

1.GÜN 6 HAZiRAN ÇARŞAMBA
    DEJA VU
    METROPOLiS
    UMUT KUZEY
    110
    HAYKO CEPKYN
    NİL KARAİBRAHİMGİL

2.GÜN 7 HAZİRAN PERŞEMBE
    MALT
    KARAPAKS
    REDD
    FERİDUN DÜZAĞAÇ
    BULUTSUZLUK ÖZLEMİ
    ERKİN KORAY
    MOGOLLAR

3.GÜN 8 HAZİRAN CUMA
    KARNAVAL
    ASENA ÖZÇETİN
    BARIŞ AKARSU
    YÜKSEK SADAKAT
    OGÜN SANLISOY
    DEMİR DEMİRKAN

4.GÜN 9 HAZİRAN CUMARTESİ
    AYDİLGE
    ANİMA
    RASHIT
    VEGA
    GRİPİN
    EMRE AYDIN
    PENTAGRAM

5.GÜN 10 HAZİRAN PAZAR
    RESET TO DEFAULT
    ARCANE
    BLACKTOOTH
    CROSSFIRE
    RAVEN WOODS
    PİLLİ BEBEK
    WHISKY

Daha fazla ayrıntılı bilgi ve detayları resmi siteden ögrenebilirsiniz.

http://www.ankirockfest.com/

Not : Alıntıdır!!!

Edit : Güncellendi... Kaçırmayın bu organizasyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 12 Mayıs 2007; 19:56:46 >

• Güncel.
  • 18 yaş sınırı varmı? (Okudum ama bununla ilgili bi bilgi göremedim eğer yazıdysan özür)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

18 yaş sınırı varmı? (Okudum ama bununla ilgili bi bilgi göremedim eğer yazıdysan özür)

18 yaş sınırı yok arkadaşım herkesin katılabilecegi bildigimiz Ist / Rock' ın Cock festivali gibi bir şey.
  • össden bir hafta öncede olur muki bu olay yaa
  • Teşekkürler cevap için...İyi ozaman bende giderim bunada bazı gruplar gerçekten kötü...Ama Moğollar veya Erkin Koray için gidilir be...
  • Su gruplara bak ya...

Keske ankarada olsaydım ya

ERKİN KORAY
    ŞEBNEM FERAH
    MOĞOLLAR
    PENTAGRAM
    OGÜN SANLISOY
    DEMİR DEMİRKAN
    BULUTSUZLUK ÖZLEMİ
    DUMAN
    ALMORA

geliyor ya

Biz hala rock ın cock a kaldık .

Bende bu grupların hepsini istiyorum ya
  • rock and cock gibi demişsiniz de yani öyle orda kalma varmı çadırda flan?

birde ücret belli değil galiba
  • ewet anki de cadırda kalma var .

Fiyatta 100 ytl gibi bir seydi sanırım
  • Festival 5 gün sürecektir... (6 - 11 Haziran)

Festival biletleri :

Tek Gün: 20,00 YTL.
    Tek Gün Kamplı: 25,00 YTL.
    Kombine: 75,00 YTL.
    Kombine kamplı: 100,00 YTL.

Yani kamplılar derken dogal olarak çadırlı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 2 Mayıs 2007; 22:54:25 >
  • Up pls !
  • Offfff süpermiş ya. Bunun birde istanbul ayağını yapsalar. Ankaralılar yaşadı.
  • Arkadaşlar Şebnem Ferah ve Duman festival programından çıktı yeni gruplar eklendi... !
  • Festivale gitmem çok kolay olacak... ( Ahlatlıbel Mahallesinde oturuyorum ayıptır söylemesi )
    Her gün giderim artık (popçular olduğunda gitmem tabii)

Ama Şebo'nun olmamasına çok üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 4 Mayıs 2007; 20:25:45 >
  • Eet arkadaşlar konsere 1 ay kaldı hadi bilgilenmeyen kalmasın !
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

Eet arkadaşlar konsere 1 ay kaldı hadi bilgilenmeyen kalmasın !

up çekmenin zamanı gelmiş öyleyse...
  • bugunkü konserler yoğun yağmurdan dolayı iptal edildi....
    bugunkü gruplar diğer günlere dağıtıldı
    galiba hayko yarın nil'de cuma günü çıkcakmış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.