teşekkür ederim iyi niyetleriniz için. Evet anksiyetenin tek sebebi bir sorun olmuyor genelde birikmişlikler oluyor. Ötelenmiş zamanla baskılanmış duygular yeri gelince ortaya çıkıyor aslında. Bence harekete geçme zamanı ev insana çok iyi gelmiyor birileri ile konuşmak, sosyalleşmek, dışarıda koşu yapmak bunlar çok daha etkili olacaktır. Umarım kısa zamanda çok çok daha iyi olman dileğiyle kendine iyi bak paylaşmak istediğin bir durum olurrsa her daim özelden yazabilirsin |
Anksiyete bozuklugu olan var mi ? (5. sayfa)
-
-
evet sanırım birikip birikip bi anda olur olmadık nefes kesilmeleri, daralmaları olarak ortaya çıkabiliyor. küçüklüğümden beri anskiyetem olduğunu yeni yeni anlıyorum, çevrenin insana iyi geldiği konusunda kesinlikle katılıyorum ama benim belki de anksiyeteme de etkisi olan bir tutumum var ki: tek başıma bir şeyler yapamıyorum. tek başıma yemek bile yiyemiyorum, bunu nasıl aşarım onu da bilmiyorum, bununla alakalı psikoloğa gittiğimde bir şeyler yapmalı, hobi edinmelisin demiştik fakat onu bile yapamıyorum. kapalı bir döngünün içinde sıkışıp kalmış çıkmaya çalıştıkça daha de derine batıyormuş gibiyim. doğru bir aktivite ya da herhangi yapamaktan keyif alacağım bir şey bulsam belki... ciddiye alıp, destek olmak için bir şeyler yazmanıza çok teşekkür ederim. umarım siz de her geçen gün iyiye gidersiniz :)
-
Hocam sizde aşırı heyecan ve anksiyete kaynaklı olarak önemli bir konuşma yaparken boğazınızın alt kısmında boğulma, daralma, kazınma ve sıkışma gibi sıkıntılar oluyor mu? Özellikle birisi ile hararetli bir tartışma ve polemik içinde olduğunuz veya sizi geren bir konuşma ortamının içindeyken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet tabii, en ufak bi gerginlik, tartışmada ya da heyecanlı bir konuşmada sesim gitgide tizleşip içime kaçıyor sanki, konuşamıyor hale geliyorum ben de..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X