Şimdi Ara

Anksiyete bozukluğum var muafiyet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doktor raporların varsa muafiyet alırsın gibi duruyor usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancelikm

Doktor raporların varsa muafiyet alırsın gibi duruyor usta

askerlikten tamamen muafmı oluyoruz ? hiç bi işe almıcaklar ama bu seferde

• quote:

Evet 2 kere erteleme aldım

erteleme ne demek muafmı ?

• Kardeşim kiloda ve psikiyatri sorunu olanlarda mecburen 2 kere erteleme veriyorlar 2 sene yani belki düzelir diye 3 e gittiğinde muafiyeti veriyorlar
  • quote:

Kardeşim kiloda ve psikiyatri sorunu olanlarda mecburen 2 kere erteleme veriyorlar 2 sene yani belki düzelir diye 3 e gittiğinde muafiyeti veriyorlar

direk ilk gittiğinde muaf olamıyomusun benim yaş 29 olacak mecbur ya götürecekler ya muaf

• Verebilirler sana
  • quote:

Verebilirler sana

hocam peki iş nolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam peki iş nolacak

Alıntıları Göster

Devlette zor girersin. Ya da vasifsiz islere alirlar

• Bende de yoğun anksiyete ve yaklaşık 5 yıldan beri devam eden panik atak/bozukluk var. Yıllardır da ilaç kullanıyorum bizzat doktoruma danıştım bu muafiyet olayını adam bana heyetin umrunda olmaz muaf falan olmazsın dedi. Ben de mecbur bedelliye para vereceğim. Cünkü 6 ay bana kabus gibi gelecek eminim.

• emr089 kullanıcısına yanıt
    Bana verdiler 2 kere erteleme şansını dene hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Ansikniyete ne yav doğrusunu unuttum  

Önemli olan niyet gerisini boşver 

• Anksiyete en agir olarak ben de mevcut babamı kaybettim 6 ayda saclar kar beyazi oldu. Psikiyatriye sevk edildim antidepresan ve uyku ilaci kullaniyorum. Bu arada atarsa 99 :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr089

Bende de yoğun anksiyete ve yaklaşık 5 yıldan beri devam eden panik atak/bozukluk var. Yıllardır da ilaç kullanıyorum bizzat doktoruma danıştım bu muafiyet olayını adam bana heyetin umrunda olmaz muaf falan olmazsın dedi. Ben de mecbur bedelliye para vereceğim. Cünkü 6 ay bana kabus gibi gelecek eminim.

Hocam 28 gün nasıl dayanıcaz ben tek başıma uzun yola nasıl çıkcamı düşünüyorum

• Aynı düşünceler bende de var valla hocam. Ben şu anda calısıyorum 28 gün iş yok stres yok belki farklılık iyi gelir diye avutuyorum kendimi bakalım

• Doktorlar anksiyeteyi önemsemiyorlar.Herkeste var hatta bizde bile var deyip geçiştiriyorlar malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: emr089

Aynı düşünceler bende de var valla hocam. Ben şu anda calısıyorum 28 gün iş yok stres yok belki farklılık iyi gelir diye avutuyorum kendimi bakalım

hocam xanax + ativan kombin yapıp çıkarız yola bi şekilde çürük alsak daha sıkıntı ilerde hiç bi yere işe giremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam muaf derken çürükmü alıyoruz bendede panik atak var yoğun şekilde ama diyolarki muaf alırsan hiç bir yerde işe giremezsin

Alıntıları Göster

Evet çürük oluyormuş.Askere gitmedin diye işe almamaları saçma.Sonuçta ikisinin alakası yok.Sen aldığın eğitim doğrultusunda bir işe giriyorsun.İşe gireceğin yer askeriye içinde değilse mantıksız bir şey.

• Arkadaşlar herkese merhaba ben tekrardan 2 kez gitmiştim 3 gittiğimde muafiyeti aldım anksiyete sorunu olan arkadaşlar iyice araştırma yapıp alsınlar muafiyet
  • cancelikm C kullanıcısına yanıt

hocam 3 sene uzatıyolar ama demi

• Anksiyeteden çürük nedir ya trde yaşayıp anksiyete olmayanmı var. İyice bitirdiler askeriyeyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.