Şimdi Ara

Anksiyete gerçekten sonsuz kadar sürüyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar youtube ve instagramda psikolog izzet güllü var takip edin bir çok hastaya şifa olmuş kendisi sizede bi yararı dokunur belki

• Haahhhahahaha kim diyorsa oturma organından uyduruyor
  • Neyi uyduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Anksiyete sonsuza kadar sürer mi kardeşim öyle saçma şey mi olur
    Nasıl oldun hocam iyi misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farate kullanıcısına yanıt

hocamn bu mesajı yazdıgım güne göre çok daha iyiyim ama tam anlamıyla iyileşmedim

• Merhaba sana tavsiyem Duxed 30mg. kullan, cipralex işe yaramıyor, bendede sağlık anksiyetesi var birde işler güçler hayat gelecek hastalığı vardı Duxed 30 mg. içince hepsini unutuyorsun ve mutlusun...

• cemal1982 kullanıcısına yanıt

cipralexten sonra ilk kullandıgım ilaç duxet zaten. ancak fiziksel belirtilere iyi gelse de anksiyeteyi tam anlamıyla düzeltememisti. simdi selectra kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 18 Ocak 2021; 12:35:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

cipralexten sonra ilk kullandıgım ilaç duxet zaten. ancak fiziksel belirtilere iyi gelse de anksiyeteyi tam anlamıyla düzeltememisti. simdi selectra kullanıyorum.

Cipralexi bende kullandım 1- 2 yıl ama cidden işe yaramıyor anksiyeteyi bitirmek imkansız bişi bu düzende bu hayat şartlarında bitirmek hele şu korona döneminde bile mümkün diil, bu genetikte olabiliyor anne ve babadada varsa sendede çıkıyor tamamen iyileşmek zor gibi aynı şey benim içinde geçerli mesela ben duxedi 3 gün içmediğim zaman dünya başıma yıkılıyor, nasıl bırakacağım bende bilmiyorum bırakıp eski hayatıma dönmek çok istiyorum ama buda imkansız gibi :\

• sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok bu tamamen kişinin ne yaşayacağına bağlı. ancak yatkınlık olduğu için en ufak bir olayda tekrar hortlayabilir.

• cemal1982 kullanıcısına yanıt

hocam duxeti bırakmaktan korkmayın, ben 6 ay kullandım onu. doktor kontrolünde 1.5 haftada bıraktım. evet 1 hafta falan zor olur ama sonra çok rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam duxeti bırakmaktan korkmayın, ben 6 ay kullandım onu. doktor kontrolünde 1.5 haftada bıraktım. evet 1 hafta falan zor olur ama sonra çok rahat.

Doktor kontrolünde nasıl bıraktınız? Nasıl yapacağım bende bırakmak istiyorumda azar azar mı bırakılıyor?

• o hastalığın tek çözümü şakağa tek kurşun

• Bir alternatif tedavi yöntemi gelişti. Amerika'da FDA nın onayladığı ketamin infüzyon tedavisi. Ketamin bir dissosiyatif genel anestetik. Anestetik olarak kullanıldığında depresyon ve anksiyetede etkili olduğunu fark etmişler. Bu etiket dışı kullanım için testler yapılmış. Tüm hastalarda olmasa da neredeyse yarısında çok derin ve dirençli depresyonu mucizevi bir şekilde çok kısa sürede çözmüş. Özellikle travma sonrası stres bozukluğuna bağlı major depresyonun tedavisinde oldukça endike. Yani travmatolojik vakalarda işe yarama ihtimali yüksek. Genel olarak hayatın rutininden sıkılan, varoluş bunalımına bağlı depresyonu olan hastalarda etkisi daha az. Türkiye'de de uygulanıyor artık bu tedavi. Uygulama yöntemi de basit. Gidiyorsunuz size bir damar yolu açıyorlar, infüzyon pompası ile ketamin infüzyonu başlatıyorlar. Bir kaç seans gidiyorsunuz. Parası olan için denemeye değer. Hem ketamin kafasını da yaşamış olursunuz   Aslında depresyonda etkili ama Amerika'da anksiyete için de kullanıldığını okudum.

• Anksiyete kaygı demek bir insan neden kaygı duyar korktuğu için korku anksiyeteyi besler anksiyeteyi bitirmenin tek yolu korkmamaktır bir insan yalnızca allahtan korktuğu zaman bütün korkular sona erer işte anksiyetede burada biter.

• Keira- kullanıcısına yanıt

savcılığa bildirdim  

• Hocam 1 sene geçmiş çözüldümü yoksa devam ediyormu hala ilaç kullanmak gereklimi?

Bu benim çözümüm. Kimseye gidip yap demedim. Lagaluga yapma bana burda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.