Bildirim
Anlamadığım Birşey Var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yok mu kimsenin diyeceği bişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim tahminim sayısaldaki düşüş eşit ağırlıktaki düşüşten daha az olacak çünkü fen sınavı orta halli bir sınavdı (bionun bazı soruları hariç tabi)
ama çok yukarlarda da çok düşüş beklememek lazım yapan yapıyor yine aslında senin mat ve geo da iyiymiş bence dert etmemelisin -
Hesaplanan puanlar mı yanlış yoksa düşücek mi bu puanlar ? Geçen sene benim puanımı alan insan benden 1500 sıra gerideymiş yani sadece ygsde böyle bi düşüş varsa mat zorluğunu da hesaba katarsak daha da düşmesi gerekmiyo mu ? 8500 de kalır mıyım yani -
quote:
Orijinalden alıntı: mR.760
YGS-1 sıralamam 7500dü. Ve herkes bu bir sıralama sınavı diye geziniyor ortalıkta . 44 matematik 26 geometri 25 er fizik kimya ve 20 biyoloji netiyle ben sıralamamı MF-4te 2000 3000 geri mi atmış oldum yani yoksa puanlar 10 15 kadar (okul puanının 75ten 60a düşmesi hariç) geri mi atıcak ?
ygs netlerin ?
diploma notun ?
mf alanın ?
bi kafa yoralım.. -
mf4ten tercih yapıcam okul puanım 60 üzerinden 56 gelicek 5 yanlış türkçe 8 yanlış sosyal 4 yanlış mat 3 yanlış fen -
quote:
mf4ten tercih yapıcam okul puanım 60 üzerinden 56 gelicek 5 yanlış türkçe 8 yanlış sosyal 4 yanlış mat 3 yanlış fen
usta 2011 ham ve yerleştirme yığınsallarına göre 13k-14k civarında görünüyorsun
bol şanslar.. -
yani 7500 olduğum ygs şu lysyle 7k geri mi attı beni o kadar mı batırmış oldum -
quote:
yani 7500 olduğum ygs şu lysyle 7k geri mi attı beni o kadar mı batırmış oldum
umarım o kadar geri atmazsın ama 2011 verilerine göre durumun bu görünüyor usta
benim ki apayrı bir facia -
2011 ham puana göre mi baktın yani ona göre karşılaştırmak mantıklı mıdır daha zordu bizim sınavlar -
Bir dakika lan ham 442 oluyor okul puani 56 gecen seneye gore 10.300 oluyor
ya 75lik sistemden de 70 71 falan gelir . Bir de sonuçta en iyi yapanın puanı 500 e tamamlanıcak hem ygsyi hem matematiği hem feni ful çeken bi insan evladı olmıcağını düşünüyorum . Hesapladığımızdan 2 3 puan daha yüksek gelmez mi puanlar ? -
quote:
ya 75lik sistemden de 70 71 falan gelir . Bir de sonuçta en iyi yapanın puanı 500 e tamamlanıcak hem ygsyi hem matematiği hem feni ful çeken bi insan evladı olmıcağını düşünüyorum . Hesapladığımızdan 2 3 puan daha yüksek gelmez mi puanlar ?
Hocam gecen seneye gore ilk 10000 bu sene 9000 kesin olur.Arkadas nereden bakmis?
quote:
2011 ham puana göre mi baktın yani ona göre karşılaştırmak mantıklı mıdır daha zordu bizim sınavlar
açı'dan netlerine göre ham mf-4 puanını hesapladım ve 2011 ham yığınsalına göre 13k-14k olduğunu buldum
sonrasında 2011'e göre okul puanını 56/0.80=70 kabul edip 2011 yerleştirme ile kontrol ettim yine 13k-14k olduğunu gördüm
sınav zorluk derecesi ise şansımıza kalmış diyorum artık.. -
quote:
Orijinalden alıntı: trigonex
quote:
2011 ham puana göre mi baktın yani ona göre karşılaştırmak mantıklı mıdır daha zordu bizim sınavlar
açı'dan netlerine göre ham mf-4 puanını hesapladım ve 2011 ham yığınsalına göre 13k-14k olduğunu buldum
sonrasında 2011'e göre okul puanını 56/0.80=70 kabul edip 2011 yerleştirme ile kontrol ettim yine 13k-14k olduğunu gördüm
sınav zorluk derecesi ise şansımıza kalmış diyorum artık..
peki dediğim gibi 500e tamamlama olayıyla puanlarımız hesaplanandan daha yüksek gelmicek mi ? yoksa tüm sınavları fulleyen tipler var mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X