Bildirim
anlamadım yardımm.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beyler yokmudur bir cevabınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zattar -- 10 Haziran 2014; 22:28:30 > -
DH ölmüş arkadaş bi derdime derman çıkmadı. -
grafik Ramlerin değil ana ramlerin düşük kalıyor büyük ihtimalle oyun oynayacağın zaman çalışan diğer programları kapatmanı tavsiye ederim. Cod ghost 6 gm ram ayırımı istiyordu. Oyunu açacağın zaman farklı progrmlar çalıştırmazsan derdine çare bulursun sanırım. -
Sanal Bellek yapıp deneyebilirsin. Sorun muhtemelen çözülür. Bende de bazen bellek dolu diyordu sanal belleği 10 gb yaptım sorun yok. En az değerle en yüksek değeri aynı yap. Öyle dene. Ramının 2-3 katı arası olsun. Bende çözülmüştü umarım sende de çözülür. Sonucu buraya yazarsan başkaları da bilgi edinir. Ama sende ram fazla olmasına rağmen bu hatayı alıyor. Sanal bellek yapıp dene olmazsa başka çözümler üretmeye bakarız. Win8 de böyle hatalar oluyor.
@zattar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 11 Haziran 2014; 11:11:21 > -
cevabın için teşekkür ederim. sanal bellek yapamyı bilmiyorum yalnız onu halledip bilgilendiririm. -
en fazla boyut için önerileni ayarladım 4588 MB (daha önce 1024 de ayarlıydı) en düşük boyut için ne yazayım ? 512 yazdım iyimi ? birde en yüksek için önerilen mi kalsın yoksa pc de zaten 8 gb rem var direk onu mu yazayım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: zattar
en fazla boyut için önerileni ayarladım 4588 MB (daha önce 1024 de ayarlıydı) en düşük boyut için ne yazayım ? 512 yazdım iyimi ? birde en yüksek için önerilen mi kalsın yoksa pc de zaten 8 gb rem var direk onu mu yazayım ?
Önerilen olsun zaten ramden kullanmıyor bu ek pc buradan cach filan yapıyor. Senin ram var ama win8 bunu hata olarak görüyor. -
malesef sorun devam ediyor yarım saat oynadım aynı hatayı verdi. ama task manager açık oynadım gözlemlemek için oyunun rem kullanımı arttı performansı artı ancak yinede kapandı -
Otomatik olarak ayarlayi seçip deneyebilirsin. Bende bu şekilde çözülmüştü. Olmazsa internetten araştırıp yorumları oku. Ben şuan yolculuktayım. Bu nedenle imkanlarım kısıtlı 9 saat sonra ancak araştırabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram yetersiz diyor... Ama yeterli... FW , bios güncellemelerini yap temiz formattan sonra 8.1'e geç. -
ya beyler acaba bu olay 8.1 e özel bir durum falan mı? 1 senedir kullanıyorum makinayı bf4 oynadım hiç birşey olmadı şimdi bu sorun çımaya başladı başka bir arkadaşım da aynı sıkıntıyı çekiyor 3 aylık pc onun kide fm de aldı aynı hatayı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X