Şimdi Ara

## Anlamayanlar ve Bilmeyenler için League Kısaltmaları/Terimleri ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
29
Favori
207.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Layblood

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

DPS sanırım dps champ yani kısa zamanda yüksek damage vurabilen champların ortak adı sanırım. wow'cu ev arkadaşım vardı oradan bildiğim kadarıyla...

kısa zamanda yüksek damage dediğiniz nuke oluyor sanırım.

Dps champ ashe, teemo, twisted fate, mf, caitlyn gibi skillden çok auto atack üstüne yoğunlaşılmış karakterlerdir.

nuke benim bildiğim bir anda yani tek harekette verilen damage. dps ise belirli bir zaman aralığında verilen damage. yai dps hero belirli bir zaman aralığında ortalama damagesi fazla olan herolar diye biliyorum ama senin dediğinde mantıklı normal damage yani.

hep galibalarla ve sanırımlarla konusuyoruz biri doğrusunu yazsa da öğrensek bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 25 Nisan 2011; 18:46:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

quote:

DPS sanırım dps champ yani kısa zamanda yüksek damage vurabilen champların ortak adı sanırım. wow'cu ev arkadaşım vardı oradan bildiğim kadarıyla...

kısa zamanda yüksek damage dediğiniz nuke oluyor sanırım.

Dps champ ashe, teemo, twisted fate, mf, caitlyn gibi skillden çok auto atack üstüne yoğunlaşılmış karakterlerdir.

nuke benim bildiğim bir anda yani tek harekette verilen damage. dps ise belirli bir zaman aralığında verilen damage. yai dps hero belirli bir zaman aralığında ortalama damagesi fazla olan herolar diye biliyorum ama senin dediğinde mantıklı normal damage yani.

hep galibalarla ve sanırımlarla konusuyoruz biri doğrusunu yazsa da öğrensek bari

Alıntıları Göster
    n1 de var çok kullanıyolar.
    Eskiden none anlamında sanıyodum Nice One muş

• quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

n1 de var çok kullanıyolar.
    Eskiden none anlamında sanıyodum Nice One muş

Alıntıları Göster
    Eline sağlık kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Eline sağlık kardeşim.

Alıntıları Göster
    DPS(damage per second): saniyede verilen hasar anlamına gelir. LoL'de normal attack ile çok hasar veren (ashe, caitlyn, twisted fate(tf)) gibi herolara bu kısaltma kullanılır. DPS champions.
    Nuke: yüksek bir hasarı bir anda veren skillere denir. örneğin: katarina'nın shunpo skilli, vladimir'in ilk skilli vb.
    Nuker: nuke diye bahsettiğim skilleri kullanana champion'lara verilen addır.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-A-

DPS(damage per second): saniyede verilen hasar anlamına gelir. LoL'de normal attack ile çok hasar veren (ashe, caitlyn, twisted fate(tf)) gibi herolara bu kısaltma kullanılır. DPS champions.
    Nuke: yüksek bir hasarı bir anda veren skillere denir. örneğin: katarina'nın shunpo skilli, vladimir'in ilk skilli vb.
    Nuker: nuke diye bahsettiğim skilleri kullanana champion'lara verilen addır.

Alıntıları Göster
    bu kadar terim olacağını tahmin etmezdim...bu kadar çok olması pekte kullanışlı olduğu anlamına gelmez..

genede 1-2 kere okumaktan zarar gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kittyMiE -- 25 Nisan 2011; 19:50:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

bu kadar terim olacağını tahmin etmezdim...bu kadar çok olması pekte kullanışlı olduğu anlamına gelmez..

genede 1-2 kere okumaktan zarar gelmez

Alıntıları Göster
    DPS champ engellenmediği sürece belirli bir hasarı vermeyi sürdürebilen karakter diyebiliriz. Nuke ve dot'dan farkı da bu, saniyede hasar vermek diye çevirince nuke'e dps demiş gibi oluyor. Nuke tek seferde vurulur, DoT'da da senin yaptığın birşey olmaz skill kendi kendine süresi bitene kadar hasar vermeye devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 25 Nisan 2011; 22:27:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

DPS champ engellenmediği sürece belirli bir hasarı vermeyi sürdürebilen karakter diyebiliriz. Nuke ve dot'dan farkı da bu, saniyede hasar vermek diye çevirince nuke'e dps demiş gibi oluyor. Nuke tek seferde vurulur, DoT'da da senin yaptığın birşey olmaz skill kendi kendine süresi bitene kadar hasar vermeye devam eder.

Alıntıları Göster
    Saniyedeki Damage = Saniye başına düşen Damage = Damage per Second = DPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

lom değil de oom değil mi o? out of mana şeklinde

bi de dd damage dealer olması lazım

oom out of mana
    lom low on mana
    Arada fark var yani

DD çoğu oyunda damage dealer olarak geçiyo doğru. Nedense wiki double damage demiş, bende öyle aldım.

Dotada , double damage rune dediğimiz , buffımsı şeyler var , alınca kısa süreliğine damageınız iki katına çıkıyor , dd rune deniliyor ama lolde dd nerede kullanılıyor hiç bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

quote:

oom out of mana
    lom low on mana
    Arada fark var yani

DD çoğu oyunda damage dealer olarak geçiyo doğru. Nedense wiki double damage demiş, bende öyle aldım.

Dotada , double damage rune dediğimiz , buffımsı şeyler var , alınca kısa süreliğine damageınız iki katına çıkıyor , dd rune deniliyor ama lolde dd nerede kullanılıyor hiç bir fikrim yok.

Benimde yok :D Wikiden aldım hepsini ne biliyim :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

quote:

oom out of mana
    lom low on mana
    Arada fark var yani

Benimde yok :D Wikiden aldım hepsini ne biliyim :D

Alıntıları Göster
    DD'yi damage dealer olarak değiştirmelisin. Lol için hazırlanmış bir rehber sonuçta.
    Bir de;
    Pot: can ve mana için kullanımlık eşya/item
    yaparsan güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perioisis

DD'yi damage dealer olarak değiştirmelisin. Lol için hazırlanmış bir rehber sonuçta.
    Bir de;
    Pot: can ve mana için kullanımlık eşya/item
    yaparsan güzel olur.

Alıntıları Göster
    imba var bide o ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

imba var bide o ne demek

Alıntıları Göster
    Spell Vamp ne işe yarıyo beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Alıntıları Göster
    l2p ffs ne demek bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Alıntıları Göster
    Dd Lol de yok.Dd nin loldeki benzeri Critic deamge ie kasmadıgın zaman zaten dd gibi 2 kat vuruyo. İmba ise İmbalanced ın kısaltması Yani dengesiz demek Genelde dotada kullanılırdı dengesiz herolar için ( ursa , Troll , Terror blade vb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

l2p ffs ne demek bunlar

l2p Learn to play( Oynamayı bilmeyen adama söylersin )
    ffs Friends for sale( Arkadaşını savaşın ortasında bırakıp kaçtığında söylenir genelde)
  • quote:

imba var bide o ne demek

imbalanced
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

imba var bide o ne demek

imbalanced

Alıntıları Göster
    bi de OP var onu da yazsan da biz de öğrensek
  • quote:

Orijinalden alıntı: etyen81

overpover
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

overpover

hayır overedpover
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

quote:

overpover

hayır overedpover

overpowered türkçe karşılığı nedir yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.