• Her kadına sahip olmaya çalışan adam; bir kadına hasret kalır! Bir kadına sahip olan adam; Her kadını kendisine hayran bırakır.
imza konu uyumsuzlugu. hayat onlar için kısaysa aşk için pire kalır
Teşekkürler herkeseee . . @umut_baris sağolun hocam Bilen varsa şu tarz şeyler arıyorum ; Kanadının altına siginacak bir kuş arayan eskimis sacak gibiyim sensiz , Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettigi bir deniz gibi .. Yoklugunun iki yakasını bir araya getirip; Varlığını ilikler misin ömrüme ? Tarzında şiirler arıyorum asllında ama bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: sheeker01
Teşekkürler herkeseee . . @umut_baris sağolun hocam Bilen varsa şu tarz şeyler arıyorum ; Kanadının altına siginacak bir kuş arayan eskimis sacak gibiyim sensiz , Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettigi bir deniz gibi .. Yoklugunun iki yakasını bir araya getirip; Varlığını ilikler misin ömrüme ? Tarzında şiirler arıyorum asllında ama bakalım
Sevgiline böyle alıntı sözleri yazarak ne yapmaya çalışıyorsun aşkım süpersin demesini mi bekliyorsun davranışlarınla kendi sözlerinle mutlu et onu alıntı sözlerle değil.
öyle yapıyorum zaten biz gayet mutluyuz ama o bana güzel şiirler ben ona güzel şiirler söyledikce okudukca yazdıkca dahada mutlu oluyoruz. hem bunda bi zarar göremedim dostum ben elimden geleni yapayım ben karşılık beklemiyorum zaten
bir gün bunaltılı sözler de arayacaksın.
Bir söz senin ağzından çıkmıyorsa nasıl anlamlı olacak ki ?
içimi kararttınız haa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme