Şimdi Ara

Anlamsızca konuları güncelleyen arkadaşlarım, dikkatinize (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
7
Favori
5.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tespit doğru, millet artık geyikte yeni boyutlara yelken açtı. (hort konusunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Şubat 2014; 17:33:13 >
  • Cccömerreyic ccc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur führerim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up bu konuyu herkes görmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Ona kalırsa bazı adminler çekiliş yapmak yasak diyor fakat kurallarda onla ilgili bir madde yok ?

Bu gündemimizde. Değerlendiriliyor.

Hocam imzanız kural dışı bu arada. 7 Satır olması gerekiyor. Ben de öğreniyorum da şu aralar.
  • quote:

Bugün de aynı durum söz konusu. Lütfen dikkat edin hiç hesapta yokken uyarı puanı almayın.

flood yapma konunu uplayıp durma bak şikayet ederim
  • Hayırlısı be gülüm
  • updullah

Kendi konusu ya banlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 27 Şubat 2014; 17:48:31 >
  • Adamın sözüne kulak verin. Doğru olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ağır cezalar verilmeli bıktık bu trollerden Anasayfa haberleri bölümünde de çoğaldılar.
  • hortlartmak da yasak olmuş

• up
  • Yalnız omer reize sunu sormak istiyorum eğerki bu konu kimse gormeden goremeden aşalara düşseydi sende bir şekilde uplamıcakmıydın? Kaldıkı konu onemli

• Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Şunu diyene bak arkadaş ya.

Sen zamanında kendi konularına up yazıp,yukarı taşıyordun sonrada o mesajı siliyordun.Şimdi ne değişti?

Ben "up" yazmam bir kere. Samimi olmak gerekirse tarzım değil. Lakin gülücük koyup sildiğim olmuştur. Gerekli iş işlem benim için de uygulanmıştır.

Bu noktada yararlı bir konunun güncellenmesinden rahatsızlık hissetmiyoruz. Amaca hizmet ediyorsa ve yararlı olacaksa hiçbir sıkıntı yok ancak 2002 yılına ait bir konuya "Horrrrrrrt " yazılıyorsa bunun iyi niyetli bir davranış olmadığını belirtme gereksinimi hissediyoruz.

Sanırım iyi niyetimizi sezdirebilmişimdir.

Aynen Ömer bey, birisi 2002 tarihli konuya gelir de horrttt yazarsa forum elden gider, neme lazım. Yargılayın şu kendini bilmezleri.

• updullah smile
  • Ömer kullanıcısına yanıt
    Saçma değil mi? forum bunun için var
    ilgisini çeken adam o an görmemiştir sen uplayınca görür belki.biz de yeni konu açarız o zaman
  • "Faydalı konular" kalıbı neye göre nitelendiriliyor acaba? İlla bilgi verici bir konu mu olmak zorunda? Buna da değinmek lazım.
    Örneğin bazı efsane konular var, forumun görüp, gülüp, eğlendiği konular. Örnek vermeye gerek yok, her güncellendiğinde gülüp eğlendiğimiz konular bunlar,
    ancak bu konular herhangi bir şekilde bilgi içermez ve kişiye fayda sağlayacak konular değil bunlar. Bunların da güncellenmesi yasak mıdır? @Ömer hocam?
  • bak ya yine farklı renkte açmş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.